"Volela sam oženjenog čoveka!" Milena Ćeranić priznala sve o sukobu sa Sašom Popovićem i otkrila sa kim iz "Granda" još uvek ne priča!

18.03.2023

19:12

0

Ludo je bila zaljubljena u zauzetog košarkaša, a sada otkrila istinu

"Volela sam oženjenog čoveka!" Milena Ćeranić priznala sve o sukobu sa Sašom Popovićem i otkrila sa kim iz "Granda" još uvek ne priča!
Milena Ćeranić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Pevačica Milena Ćeranić nedavno je izbacila novu pesmu „Još te ima tu“, kojom je pobrala brojne simpatije, a mnogi su iznenađeni spotom, jer nisu znali da pevačica ima talenat i za glumu.

Milena je sada gostujući u jednoj emisiji razvezala jezik od svojoj petnaestogodišnjoj muzičkoj karijeri, ali i ljubavnoj vezi koju je svojevremeno imala sa oženjenim košarkašem.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je pevačica.

K1 Televizija
Milena Ćeranić

Ćeranićeva pored muzike i glume, obožava i pisanje, a sada otkriva da je talenat za umetnost nasledila od oca.

- Tata je jako veliki umetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gde ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš, da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Na njega sam nasledila taj talenat i u poslednje vreme i ja sam počela da pišem, ali poeziju - priznaje Milena.

Zašto je izbačena iz "Granda"?

Zbog učešća u jednom rijalitiju ozbiljno je ugrozila svoje zdravlje, a sa ove vremenske distance zaključuje da je najveći uzrok njenom zdravstvenom stanju bilo nepotrebno pravdanje drugim ljudima.

- Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa „Farme“, jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj strani, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz "Granda" sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim, jedino o Žiki nemam lepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao - rekla je pevačica.

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Jakšić i Saša Popović

Pored izdaje poslovnih saradnika, Milena je na svojoj koži osetila i izdaju bliskih ljudi, sa čim se teško nosila.

- U jednom periodu sam osećala neku vrstu mržnje, ali jednostavno moraš da oprostiš da bi imao mir u sebi. U najgorim trenucima, kada sam se najgore osećala zbog tih ljudi, dala sam zadatak sebi da svaki put, kada osetim loše nešto prema tim ljudima, odem u crkvu i upalim im sveću za zdravlje. To sam radila pune tri godine. Kada sam se rešila tih loših osećaja, ja sam prodisala i počela sam da osećam svoju sreću. Više nisam osećala ništa prema tim ljudima. Ja im od srca želim svu sreću - kaže pevačica u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

Milena je za kraj prokomentarisala i predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije, Luk Bleka.

- Nisam čula pesmu, ali nisam ni ljubitelj konceptualne umetnosti, jer meni je u tome uvek nešto mračno. Nemam želju ni da je čujem - zaključila je Milena Ćeranić.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Milena Ćeranić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike