Šok transformacija Tee Tairović: Na početku karijere izgledala neprepoznatljivo! (FOTO)

04.03.2023

10:55

0

Fotografija "nekad i sad" izazvala lavinu komentara

Šok transformacija Tee Tairović: Na početku karijere izgledala neprepoznatljivo! (FOTO)
Tea Tairović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od najangažovanijih pevačica sa naših prostora, a nakon uspeha sa poslednjim albumom pevačica vredno radi na novim projektima, te je za leto najavila novi studijski album, ali i svoj prvi solistički koncert, koji će 17. juna održati na stadionu "Tašmajdan".

Svojim glasom, plesom i energijom atmosferu dovodi do usijanja gde god da nastupi, a mnogi je već sada nazivaju "kraljica bakšiša". 

Proslavila se u "Zvezdama Granda", nakon čega je snimila duet sa Šabanom Šaulićem, a njen fizički izgled privukao je veliku pažnju javnosti otkako se pojavila na sceni,

ATA Images/Antonio Ahel
Tea Tairović

Neretko se spekuliše o estetskim korekcijama kojima se Tea podvrgnula, s obzirom da svojim punim usnama, plavim očima i bombastičnim atributima ostavlja utisak gde god da se pojavi.

Sada se na jednoj Instagram stranici pojavila Teina fotografija iz prošlosti, na kojoj pevačica izgleda potpuno drugačije. Očigledno je da se radi o uspešnoj transformaciji, a upoređene fotografije iz prošlosti i sadašnjosti izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Na fotografiji ispod teksta možete pogledati kako je Tea Tairović izgledala na početku karijere.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike