Teodora Džehverović iskopirala Radu Manojlović: Pevačica "pozajmila" stajling koji je njena koleginica nosila pre pet godina

29.03.2023

09:03

0

Inspiraciju su našla u Umi Turman

Teodora Džehverović iskopirala Radu Manojlović: Pevačica "pozajmila" stajling koji je njena koleginica nosila pre pet godina
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/M. M.

Teodora Džehverović i Anđela Ignjatović Breskvica su pre nekoliko sati obradovale publiku zajedničkim projektom pod nazivom „Drift“, a osim pohvala, usledile su i kritike, ovog puta na račun Džehverovićeve. 

Naime, njen žuti kostim umnogome podseća na stajling koji je Rada nosila pre pet godina u svom spotu za pesmu „Pola dva“.

Nije nepoznanica da mnoge naše pevačice inspiraciju traže u svetskim zvezdama, i obrnuto, a neretko se desi i da se ukusi poklapaju, pa često možete videti identične kombinacije naših javnih ličnosti kako u spotovima, tako i na javnim događajima. 

 

Teodora je neretko stajlinge pokrete pozajmljivala od svetskih zvezda, a sada je odlučila da pogleda šta se dešava na domaćoj sceni.

Po svemu sudeći, dopao joj se Radin stajling koja je inspiraciju pronašla u filmu „Kil Bil“ i odevnoj kombinaciji Ume Turman - žuti kombinezon od lateksa i čuveni mač, te je tu njenu ideju iskoristila za svoj novi spot.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike