Severinu sud proglasio krivom! Osuđena zbog pretnji socijalnoj radnici!

28.03.2023

12:54

0

Spekuliše se da pevačici preti i kazna zatvora

Severinu sud proglasio krivom! Osuđena zbog pretnji socijalnoj radnici!
Severina Vučković - Copyright Instagram printscreen/severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković nepravosnažno je osuđena novčanom kaznom u slučaju vređanja socijalne radnice minule godine, saznaje nezvanično 24sata.hr.

- Ko omalovažava ili vređa državne organe, odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Instagram printscreen/severina
Severina Vučković

Severina je, prema optužnici, vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad "Maksimir" na Dan zaljubljenih prošle godine. Centar  je tada podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi u Zagrebu.

Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalni rad te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu".  Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Pevačica je socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". 

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

Socijalna radnica na sudu je navela što joj je Severina izgovorila.

- Međutim, nju ne zanima šta sam imala za reći, nego je nastavila: Je*em vam majku svima, ovo je zaje*ancija, zaje*avate me već devet godina i sada je dosta - navela je socijalna radnica.

Severina je, podsetimo, navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike