Ko je Dejvid Majer de Rotšild, od kog se Anđelina ne odvaja: Bukvalno ima para kao blata, a osim emocija vezuje ih i posao! (FOTO)

27.03.2023

23:40

0

Otkako su bili na ručku u Malibuu, komentarima javnosti se ne vidi kraj

Ko je Dejvid Majer de Rotšild, od kog se Anđelina ne odvaja: Bukvalno ima para kao blata, a osim emocija vezuje ih i posao! (FOTO)
Dejvid Majer de Rotšild - Copyright Profimedia

Anđelina Džoli viđena je nedavno u društvu Dejvida Majera de Rotšilda. Zajedno, sedeli su u Malibuu u tamošnjem poznatom restoranu „Nobu" i maksimalno uživali. Ručak je trajao oko tri sata, bruje strani mediji, a onda su ih paparaco fotografi ispratili sve do automobila.

Od tog trenutka, Anđelinini fanovi sumnjaju da je poznata glumica u stvari našla novog dečka. Ona je, zvanično, „sama i maksimalno posvećena porodici" otkako se rastala s Bredom Pitom, s kojim je prethodno provela pet godina u braku (od 2014. do 2016). Fotografije s Dejvidom podigle su gotovo istu prašinu kao što je i nekada „Branđelina".

Anđelina Džoli i Bred Pit, Profimeida
 

Jedina je razlika u tome što se veruje da je sada Džolijeva baš srećna.

Ko je Dejvid Majer de Rotšild?

Dejvid je tri godine mlađi od Anđeline i rođen je u Londonu. Najmlađe je od troje dece Viktorije Lu Šot i Evelina de Rotšilda. Srednje ime nosi po osnivaču bankarskog carstva, Majeru Amšelu Rotšildu. Majka mu je bila Amerikanka, ćerka Marše Lu i Luisa M. Šota, poznatog investitora.

Sa već 20 godina je pokrenuo jedan biznis, a onda ga prodao. Organsku farmu pazario je 2001. godine na Novom Zelandu, pa i bio pozvan da učestvuje u polarnoj ekspediciji. Ovo iskustvo pretvorilo ga je u preduzimljivog eko-avanturistu.

Aktivista

Za jedne je istraživač, druge preduzetnik, ali je najpoznatiji kao aktivista - i to klimatski; proveo je godine prelazeći okeane, u amazonskoj šumi, pa stigao do Severnog, ali i Južnog pola. Zbog ovog svog posla možda je i najbliži sa Endži, s tim što je ona koncentrisanija na izbeglice.

Sa druge strane, Dejvid je i „Hyundai IONIQ" ambasador. U pitanju je jedan od retkih modela automobila koji postoji u hibridnoj, 100 odsto električnoj i hibridnoj „plug-in" verziji, sposobnoj da se napuni spoljašnjim izvorom energije.

Naslednik

Neto zarada najmlađeg Rotšilda iznosi 10 milijardi, dok Anđelinina (za njega) tek 120 miliona dolara. Nije poznato odakle se njih dvoje poznaju i da li su bili na romantičnom ili poslovnom ručku. Svakako, tri sata su proveli zajedno, naočigled odlično raspoloženi i sve vreme razgovarajući.

Kući je svako otišao svojim kolima, ostavljajući „otvorena vrata" za tračeve, bez pardona.

Anđeina Džoli posle ručka s Dejvidom, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike