Anđelina Džoli uhvaćena na kafi sa 21 godinu mlađim glumcem: Ovako su se upoznali! (FOTO)

04.01.2023

11:16

0

Spekuliše se da su se upoznali nakon što je holivudska glumica pogledala predstavu u kojoj je Pol glumio

Anđelina Džoli uhvaćena na kafi sa 21 godinu mlađim glumcem: Ovako su se upoznali! (FOTO)
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (47) uhvaćena je na kafi sa zvezdom serije "Normal People", Polom Meskalom (26) u jednom kafiću u Londonu.

Jedna obožavateljka ih je fotografisala, a fotografija se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama.

U izlasku im se pridružila i Anđelinina ćerka, Šiloh (16), koju je filmska zvezda dobila s bivšim suprugom i glumcem Bradom Pitom. Strani mediji pišu kako su se majka i ćerka upoznale s irskim glumcem nakon što su tog dana pogledale njegovu predstavu "Tramvaj zvan čežnja" u jednom londonskom pozorištu.

Profimedia
Anđelina Džoli i Paul Masko

Ko je Pol Meskal?

Pol Meskal se probio ulogom u seriji "Normal People", koja je nastala po romanu Sali Runi. U jednom trenutku je bio na naslovnim stranama brojnih stranih medija, ulogom Konela u hitu Seli Runi osvojio je nominaciju za Emmy, a pisalo se i o njegovom stilu – što u seriji, što u stvarnom životu.

Prošle godine GQ ga je proglasio i najutcajnijim mladim muškarcem godine. Glumac je bio oženjen s pevačicom Fibi Bridžis, ali ubrzo nakon objavljivanja venčanja, par se rastao.

Anđelinu Džoli ne zanima nova veza bivšeg supruga?

Podsetimo, strani mediji već neko vrijeme pišu o navodnoj romansi Brada Pita, koji je nedavno snimljen dok se drži za ruke s Ines de Ramon, bivšom ženom Paula Veslija i zvezdom serije "Vampirski dnevnici".

- Anđelina odavno ne pridaje pažnju glasinama o Bredu - rekao je ranije za "Hollywood Life" izvor blizak glumici, ističiću kako je "previše zauzeta brigom oko svojih šestero dece da bi se fokusirala na novu romansu bivšeg muža".

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike