10 popularnih ljubavnica koje su postale supruge: Kontroverzni parovi o kojima bruji javnost, jedna je krunisana!

07.11.2022

15:01

0

Svoje muževe su upoznale još dok su oni bili u braku, da bi im na kraju upravo one postale supruge

10 popularnih ljubavnica koje su postale supruge: Kontroverzni parovi o kojima bruji javnost, jedna je krunisana!
Vesna Đogani, Kamila Parker i Anđelina Džoli - Copyright ATAImages/Antonio Ahel AP Photo/Gregorio Borgia Profimedia

Iza ljubavnih priča mnogih estradnih parova se kriju razne zavrzlame, prevare i misterije koje neretko dospeju u javnost, što obično izazove lavinu reakcija javnosti.

Tako su se mnogi parovi na domaćoj javnoj sceni upoznali još dok su bili u braku sa drugim partnerima, a šuška se da su se nakon tog poznanstva desili razvodi, a onda i brakovi iz preljube.

Vesna Đogani

Đoganijevi važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na estradi i brak Vesne Đogani i Đoleta već dugo traje. Uprkos činjenici da su u poslednjih godinu dana prošli kroz određene krize, nakon medijskih spekulacija da je Đole Đogani prevario Vesnu, njihov odnos postao je još snažniji.

Upoznali su se još dok je Vesna bila srednjoškolka i članica plesne grupe "Đogani fantastiko".

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Vesna Đogani i Đole Đogani

Đole je u to vreme bio u braku sa Slađom Delibašić, a nakon njihovog raskida, Vesna i Đole započeli su ljubavnu romansu. Dosta se spekulisalo o tome da je Đole varao Slađu sa Vesnom, međutim njih dvoje su to demantovali. Inače, u braku su dobili sina i ćerku.

Jovana Gajić

Atraktivna manekenka, Jovana Gajić došla je u žižu interesovanja nakon što je počela vezu sa sadašnjim suprugom, bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem. Spekulisalo se da je upravo ona kriva za njegov razvod od supruge Dijane.

Njih dvoje obelodanili su svoju vezu 2013. godine, nakon njegovog razvoda, dok je javnost bila ubeđena da je njihov odnos počeo mnogo ranije.

Isidora Bjelica

ATAImages/Antonio Ahel
Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić

Čuvena spisateljica Isidora Bjelica koja je preminula pre dve godine, bila je u braku sa 15 godina starijim Nebojšom Pajkićem, poznatim filmskim scenaristom i profesorom dramaturgije. Ono što je interesantno jeste da je Nebojša Isidori prvobitno bio profesor na fakultetu, ali vezu su započeli tek nakon Isidorinog diplomiranja. U tom trenutku, ona je imala 27, a on 41 godinu. Njih dvoje živeli su u srećnom braku, dok je Nebojša iza sebe već imao dva braka, međutim jedino je Isidoru odveo pred oltar.

Jasminka Varešanović

https://twitter.com/Vecerasudijaspo/status/528709686145867776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E528709686145867776%7Ctwgr%5E52bc694542c421be8bb6effcf66d1579937d8695%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fstil.kurir.rs%2Fcelebrities%2F189691%2F10-poznatih-ljubavnica-koje-su-postale-supruge

Poznati pevač, Hari Varešanović priznao je da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, dok je uveliko bio u braku sa Aidom, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

Anđelina Džoli

Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Slavna glumica Anđelina Džoli važi za jednu od najpoznatijih ljubavnica na svetu, koja je u međuvremenu postala supruga. Igrajući u filmu Gospodin i gospođa Smit, zbližila se sa svojim kolegom Bredom Pitom, a hemija između njih osećala se u vazduhu. Glumac je tada bio sa Dženifer Aniston. Anđelina i Bred ujedno su bili i omiljeni ljubavni par kojem su se svi divili, međutim nedavno je došlo do kraha njihovog braka.

Kamila Parker 

AP Photo/Gregorio Borgia
Kralj Čarls i Kamila Parker

Kealjevski par je definitivno jedan od najkontroverznijih i najkomentarisanijih kada su preljube u pitanju. Poznato je da je princeza Dajana iznela tvrdnje koje potkrepljuju sumnje da ju je Čarls varao sa Kamilom.

"U braku nas je bilo troje", rekla je svojevremeno princeza Dajana, a pošto je brak bio okončan, Čarls i Kamila su se zavetovali na večnu ljubav.

Amber Herd

Džoni Dep je navodno započeo aferu sa Amber dok je bio u vezi sa Vanesom Paradi. Zatim je raskinuo desetogodišnju vezu sa Vanesom i oženio se 28-godišnjom Herd. Njih dvoje rastali su se na neslavan način, a ceo slučaj propraćen je nizom skandala koji su kulminirali kad su se suočili na sudu.

Profimedia
Amber Herd i Džoni Dep

Žizel Bindšen

Kada su lepotica Žizel Bindšen i sportista Tom Brejdi započeli svoju ljubav, pročulo se da je njegova prethodna izabranica u drugom stanju. U pitanju je glumica Bridžit Mojnahan, domaćoj javnosti poznatija kao Nataša iz serije "Seks i grad", Zverkina žena pre Keri Bredšo. "Prolazak kroz sve to slomljenog srca bilo je jako traumatično za mene, okrenulo mi je život naglavačke", ispričala je jednom ona.

Profimedia
Bridžit Mojnahan i Žizel Bundšen

Melani Grifit

Melni Grift upoznala je Antonia Banderasa na snimanju filma "Previše", na kojem su sarađivali, da bi se kasnije, između njih rodila strast. Zanimljivo je da su u to vreme oboje bili u braku. Kada su završili snimanje filma, okončali su svoje brakove i rešili da se venčaju. Njihov odnos trajao je do 2015. godine.

AP/Jordan Strauss/Evan Agostini
Kralj Čarls i Kamila Parker

Džlija Roberts

Ljubav između Džulije Roberts i snimatelja, Danijela Modera rodila se još dok su već imali partnere.

Profimedia
Kralj Čarls i Kamila Parker

Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma "Meksikanac", dok je on uveliko bio u braku sa šminkerkom, a ona u vez sa Bendžaminom Bratom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike