Luk Blek zaplakao uživo u emisiji! Pevač otkrio tajnu svog nadimka

16.03.2023

18:45

0

Ivanović je istakao da nije ni slutio da će steći ovoliku popularnost posle „Pesme za Evroviziju“

Luk Blek zaplakao uživo u emisiji! Pevač otkrio tajnu svog nadimka
Luk Blek - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Luka Ivanović, koga je javnost upoznala pod nadimkom Luk Blek, sebe smatra veoma dosadnom osobom i tvrdi da je na sceni isti, kakav je privatno, a sada je otkrio i tajnu svog „umetničkog imena“. 

- Luke Black je jedna veoma dosadna osoba, koja ceo život sedi kod kuće, igra igrice i gleda crtane filmove. Ipak, na svom nastupu sam uspeo da prikažem, upravo ono što ja jesam - kazao je pevač i otkrio tajnu svog nadimka.

Printscreen 24sedam TV
Luk Blek

- To je moje „Myspace“ ime koje sam imao sa 16. godina. Tada sam bio jako dramatičan, živeo sam u Čačku i bio sam u fazonu, muzička scena u Srbiji je umrla i ja ću od danas da je žalim. Onda sam smislio to Luk Blek, jer noseći crninu 40 dana, dalo mi je neku drugu vrstu inspiracije i želeo sam da ispoštujem tu boju – kazao je Luk.

Nedavno se u medijima pojavila vest, da je Luk Blek u rodbinskoj vezi sa prošlogodišnjom srpskom predstavnicom na Evrosongu, Anom Đurić Konstraktom, a pevač je otkrio pravu istinu.

ATA Images/Antonio Ahel
Luk Blek

 

- Konstrakta i ja nismo u rodu, ona je moj dugogodišnji prijatelj, ali bih jako voleo da imam kul tetku kao što je ona. Ukoliko gledamo iz neke umetničke perspektive, onda sam presrećan što ljudi misle da smo u srodstvu, a ako gledamo vizuelni deo, onda sam još srećniji, jer je ona meni jedna od najlepših žena na svetu. Iako nismo u srodstvu, ja nju gledam kao sestru - kazao je Luka.

Pesma „Samo mi se spava“, veoma dobro se kotira na kladionicama, zbog čega je Blek naročito ponosan, te je u jednom momentu, kako su ga emocije savladale, pustio suzu. 

- Izvinite, emotivan sam jako i mnogo je lepo da čujem ovakve komentare - ispričao je Blek u emisiji „Kec na jedanaest“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike