"Ona je dokaz da možeš proći kroz pakao..." Jelena Karleuša se sagla u haljini golih leđa, pa pokazala čime raspolaže! (FOTO)

12.03.2023

22:34

0

Jedno od elegantnijih izdanja ekscentrične pevačice

"Ona je dokaz da možeš proći kroz pakao..." Jelena Karleuša se sagla u haljini golih leđa, pa pokazala čime raspolaže! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Jelena Karleuša godinama unazad važi za jednu od stilizovanijih dama sa domaće i regionalne javne scene. Zahvaljujući modnim izdanjima neretko je završavala na stranicama štampe širom planete, te su neke od najvećih zvezda današnjice bivale "optužene" da kopiraju stil upravo "male od skandala".

U prilog tome govori i Karleušina najnovija kombinacija, ovoga puta nešto svedenija nego što smo od nje navikli.

Naime, ona je ponela dugu belu haljinu, koja je pratila liniju tela, a lomila se tačno preko bujnih atributa kontroverzne pevačice. Jelena je ovaj stajling "zaokružila" belim sandalama brenda "Versaće".

 

 

- Ona je dokaz da možeš proći kroz pakao, i opet ostati anđeo - napisala je Jelena u opisu objave na Instagramu.

Podsetimo, nedavno je održan izbor za srpskog predstavnika na predstojećem Eurosongu u Liverpulu, a trijumfovao je Luk Blek pesmom "Samo mi se spava". Mišljenja o numeri su podeljena, a tradicionalno, na ovu temu nije ostala nema ni pevačica Jelena Karleuša, koja istakavši da je pobednik trebalo da bude Zejna, nije štedela mladog izvođača.

- Zejna je sinoć morala da pobedi. Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju. Crni Luk koji je pobedio, nije ubo ton u du*e (Fini decko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko.) - napisala je Jelena, pa nastavila u jednako oštrom tonu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju "world music". Crni Luk je na silu pokušao da bude trip i art i da strancima proda njihovu foru, a sve je ukupno bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas, jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom mixu. Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć. Tako ste hajpovali i Hurricane prošle godine, pa je bilo šta?

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Za kraj... Neću da dolivam ulje na vatru, ali... Ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka. Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi! Buum! U glavu! Hrabro! Otvoreno! Zejna je ZEJNA bre! U sred Beograda! Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi - zaključila je Karleuša na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike