Lejdi Gaga ponovo sama: Ostavila dečka posle dve godine, nije želeo brak i porodicu

24.03.2023

11:21

0

Ostala je u prijateljskom odnosu sa bogatim preduzetnikom

Lejdi Gaga ponovo sama: Ostavila dečka posle dve godine, nije želeo brak i porodicu
Raskinuli: Majkl Polanski i Lejdi Gaga - Copyright Printscreen: Instagram/ ladygaga

Lejdi Gaga stavila je tačku na još jednu vezu i sada je ponovo sama.

Naime, ona je ostavila dečka Majkla Polanskog posle dve godine, a sve se desilo još pre nekoliko meseci, što objašnjava zašto nisu viđeni zajedno od prošle godine.

Kako je preneo "RadarOnline", par nije imao iste poglede na brak i decu, pa je samo bio logičan kraj romanse jer nisu mogli dalje. Ipak, ostali su u prijateljakom odnosu, rekao je izvor.

Profimedia
Lejdi Gaga

Za Gagu se još odavno zna da je priželjkivala da postane majka, što je i istakla 2020. godine. Međutim, Polanski jednostavno nije bio spreman za krupnu odluku o osnivanju porodice i ono šta to nosi prethodno, te nije zaprosio pevačicu, istakao je izvor dodajući da je njihova veza tako naišla na zid.

Da nema sreće u ljubavi, govori to da je dve prethodne ljubavi završila nakon veridbi, jednu sa glumačkom zvezdom Tejlorom Kinijem, a drugu sa agentom za talente Kristijanom Karinom.

Ipak, nije odustala od pravog muškarca, pa je izvor dodao da je glumačka i pevačka zvezda "pravi romantičar, koji nosi srce na rukavu".

Profimedia
Lejdi Gaga i Majkl Polanski

- Ona je bila na nekoliko sastanaka tu i tamo otkako se rastala od Majkla i spremna je da bude u dugoj vezi ako se pojavi pravi muškarac - zaključuje izvor.

Ipak, u jednom od poslednjih intervjua ona je poručila da je "sasvim u redu biti sam".

- Stvarno je lepo imati vreme za sebe, biti ekspanzivan i imati saznanje da si dovoljan sam sebi. Volela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući pesma, ali što sam postajala uspešnija, to sam više osećala da  mi je potrebna potvrda drugih da sam odlična - rekla je ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike