Rebel Vilson postidela Lejdi Gagu na dodeli BAFTA nagrada: Njenom vereniku bacila u krilo zlatni brushalter (VIDEO)

15.03.2022

12:07

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je laskala bogatašu ističući da je na ovoj svečanoj ceremoniji najbolji "plus jedan"

Rebel Vilson postidela Lejdi Gagu na dodeli BAFTA nagrada: Njenom vereniku bacila u krilo zlatni brushalter (VIDEO)
profimedia-0669458110 - Copyright Profimedia

Na dodeli BAFTA nagrada, održanoj tokom vikenda u Londonu, crvenim tepihom prošetale su neke od najpoznatijih zvezda. Među njima je bila i popularna Lejdi Gaga koja je na 75. ceremoniju dodele nagrada u koncertnoj dvorani Rojal Albert došla u pratnji svog bogatog verenika Majkla Polanskog.

Voditeljka Rebel Vilson nije krila oduševljenje što vidi Polanskog, pa ga je "počastila" škakljivim laskanjem pred punom salom. Naime, Vilsonova je prišla zaljubljenom paru pa iz torbe izvadila brushalter u zlatnoj boji, koji je dala Majklu.

- Za najboljeg "plus jedan". Evo izvoli, ovo je za tebe - rekla je voditeljka, tvrdeći da je Majkl pravi srećnik jer sedi sa pop pevačicom, pružajući mu komad donjeg veša, dok je Lejdi Gaga pocrvenela od stida i pokrila lice rukama.

Naposletku je pokušala i da sakrije brushalter ispod duge haljine, što nije promaklo publici koja je sve pozdravila ovacijama.

Podsetimo, Lejdi Gaga je verenika Majkla Polanskog javno predstavila sredinom 2020. godine, objavivši fotografiju na kojoj je u njegovom zagrljaju na jahti u Majamiju. Inače, Polanski je suosnivač Fondacije „Sean Parker“ koja učestvuje u finansiranju velikih kompanija kao što su „Naster“ i „Facebook“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Organizacija, stvorena 2015. godine, podržava filantropske projekte u oblasti nauke, javnog zdravlja i umetnosti, sudeći po tome šta piše na njihovom sajtu. Majkl Polanski takođe je član instituta u San Francisku zaduženog za sponzorisanje istraživanja tretmana za lečenje od raka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike