Lejdi Gaga bankrotirala! Pevačica grcala u milionskim dugovima zbog ekstravagantne turneje!

22.02.2023

22:40

0

Ona se osvrnula na nevolje sa početka karijere

Lejdi Gaga bankrotirala! Pevačica grcala u milionskim dugovima zbog ekstravagantne turneje!
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Ekscentrična diva Lajdi Gaga, bankrotirala je na samom početku karijere. Pop senzacija priznala je, kako je nakon svoje druge turneje, ostala u dugu od tričavih tri miliona dolara.

Uprkos tome, slavna pevačica uspela je da se izvuče iz krize i da stvori uspešnu karijeru, te osvoji niz prestižnih nagrada, među kojim su brojni Gremiji, ali i Oskar za najbolju muziku u filmu "Zvezda je rođena". Iza sebe, od tada, ima i nekoliko uspešnih albuma, te turneja.

Profimedia
Lejdi Gaga

Za "Financial Times" otkrila je da je svemu presudila njena druga turneja "The Monster Ball":

- Bankrotirala sam nakon prvog nastavka turneje 'The Monster Ball', koja je bila između 2009. i 2011. godine. Bilo je smiješno, jer nisam za to ni znala - rekla je i dodala: 

- Sećam se kako sam zvala sve i ispitivala: "Zašto svi govore da nemam novca? To je smešno, pa imam pet singlova koji su na lestvicama broj jedan."

Profimedia/Nicola Marfisi/AGF/SIPA
Lejdi Gaga

Pevačici su tada objasnili, kako je u dugu tri miliona dolara, no zbog svoje popularnosti tada, uspela je brzo da se izvuče. 

Poslednja turneja LEjdi Gage "The Chromatica Ball" bila je njena šesta turneja, za vreme koje je imala čak 20 koncerata. Započela je 17. julu u Dizeldorf završila 17. septembra 2022. u Majamiju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike