Saučesnik u krađi pasa Lejdi Gage sad tuži pevačicu! Traži od nje milione: Nije održala reč, sad mora da plati?!

25.02.2023

21:55

0

Zbog ljubimaca se ponovo podigla ogromna prašina

Saučesnik u krađi pasa Lejdi Gage sad tuži pevačicu! Traži od nje milione: Nije održala reč, sad mora da plati?!
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Pevačicu Lejdi Gagu tužila je saučesnica u krađi njenih pasa, Dženifer Mekbrajd, bruje strani mediji. To je učinila jer je „Gaga obećala da će nagraditi pronalazača s 500.000 dolara bez ikakvih pitanja" u februaru 2021. godine, prenosi „Daily Mail", ali to se na kraju nije i desilo. Dženifer zato sada pre svega traži tu nagradu, ali i odštetu u iznosu od milion i po dolara „zbog obmane", piše „TMZ". 

Ona je pse, inače, vratila dva dana posle strašne krađe u kojoj je šetač, Rajan Fišer, bio povređen. Tačnije, pucano je na njega i komšiluk ga je našao kako leži na ulici

Srećom, uspeo je da se oporavi. 

Mekbrajdova je, navodilo se, bila u vezi sa ocem jednog od muškaraca koji su odgovorni za napad na šetača. Dobila je dve godine uslovne kazne. 

Lejdi Gaga još se nije oglasila povodom čitave drame oko tužbe. 

Fišer je, podsetimo, 24. februara '21. šetao tri Gagina psa u Los Anđelesu kada ga je napalo nekoliko muškaraca i ukralo dva ljubimca, koja pripadaju pevačici. Šucano mu je u grudi i završio je u bolnici. Džejms Hauard Džekson, koji je identifikovan kao glavni krivac, nije osporio tačku optužnice za pokušaj ubistva i dobio je 21 godinu iza rešetaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike