Poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz sveta droge: Nema hrane, interneta, televizije

16.01.2022

07:00

0

Jednom prilikom je pevačica otkrila kako je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno kako bi ublažila bolove

Poznata Srpkinja izvukla Lejdi Gagu iz sveta droge: Nema hrane, interneta, televizije
profimedia-0643100407 - Copyright Profimedia/Nicola Marfisi/AGF/SIPA

Pop zvezda Lejdi Gaga ranije je imala ozbiljnih problema sa porocima, te je neretko i pričala o tome, kako bi dala primer svima ostalima da ne krenu stranputicom kao ona.

Jednom prilikom je pevačica otkrila kako je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno kako bi ublažila bolove.

Profimedia
Lejdi Gaga

- Iscrpljivala sam sebe poslom iako je povreda još bila sveža. Koncerti su bili savršeni, a bol nepodnošljiv. Zato sam, čim bih sišla sa scene, koristila marihuanu da taj osećaj prestane - pričala je ona.

Pisalo se da je pevačica nabavljala je opojni narkotik uz lekarski recept. Međutim, kada je shvatila da bi situacija mogla da izmakne kontroli, rešila je da prestane sa lošim navikama.

U procesu rehabilitacije u pomoć joj je priskočila prijateljica, čuvena umetnica Marina Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom, pod uslovom da se poštuju njena pravila. 

Antonio Ahel/ATAImages
Marina Abramović

 

- Nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost ‒ bila je izričita Marina u obraćanju prijateljici koja je tada imala 27 godina.

Gaga je na sve pristala, čak i na neobičan eksperiment u šumi u koju ju je Marina odvela sa povezom preko očiju. Zadatak je bio da pronađe put natrag bez čula vida.

- Šetala sam se šumom i u nekom trenutku počela da plačem jer dugo nisam osetila tako jaku povezanost sa prirodom.

Podsetimo, u nedavno objavljenom filmu „House of Gucci” u kom igra Lejdi Gaga glumi Patriciju Guči, u jednoj sceni govori srpski, čime je oduševila mnoge. 

Profimedia
Lejdi Gaga

Naime, tokom dijaloga sa kolegom i glumcem Adamom Drajverom, koji tumači lik Mauricija Gučija, glumica izgovara reču na srpskom: „Kreten”.

- „Don't be such a kreten”, odnosno „Ne budi toliki kreten", nakon čega joj Mauricio odgovara: „Don't call me kreten, sweety”, odnosno „Ne nazivaj me kretenom, dušo”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike