Lejdi Gaga priznala da je najsrećnija kada je sama, pa otkrila značenje svoje tetovaže!

05.03.2023

06:59

0

Umetnica ističe da je najsrećnije ljude srela u najvećem siromaštvu, ali i najdepresivnije u bogatim porodicama

Lejdi Gaga priznala da je najsrećnija kada je sama, pa otkrila značenje svoje tetovaže!
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Multitalentovana zvezda Lejdi Gaga planetu je osvojila prvim studijskim albumom, a poslednjih godina publika širom sveta sve češće može da je vidi i na bioskopskom platnu, te će se tako posle uspeha s filmovima "A star is born" i "House of Gucci" oprobati i u ulozi Harli Kvin u drugom delu "Džokera".

Iako uživa u planetarnoj popularnosti, Lejdi Gaga ipak najviše voli samoću, te joj sopstveno društvo najviše prija.

- Stvarno je lepo kada imaš vremena da budeš sam, da budeš ekspanzivan i znaš da si dovoljan sam sebi. Volela bih da sam to znala kada sam bila mlađa. Tada sam puno vremena provodila sama pišući pesme, ali što sam postajala uspešnija, to sam više osećala da drugi ljudi treba da mi kažu kako sam odlična - priznala je Gaga za magazin Wallpaper.

Profimedia
Lejdi Gaga

Dobitnica Oskara i 13 Gremija kaže da njene namere u svetu muzike nikada nisu bile usmerene na nagrade koje dolaze uz karijeru.

- Kada sam imala oko 14 godina, pročitala sam knjigu „Pisma mladom pesniku” od Rajnera Maria Rilkea. Imam tetovažu citata iz knjige na ruci „U sitne sate, zapitajte se da li biste umrli da vam je zabranjeno da pišete. Pogledajte duboko u svoje srce gde odgovor širi svoje korene i zapitajte se - Moram li da pišem?” - objasnila je 36-godišnja pevačica.

Da nije ovako uspešna, kaže da bi se bez obzira na sve svejedno bavila muzikom.

- Ne provodim puno vremena u Holivudu. Možda izgledam tako jer se nekada dogodi sezona dodela nagrada pa me vidite na crvenom tepihu. Ali često sam kod kuće i radim. To je ono što me stvarno čini srećnom - ispričala je Gaga osvrnuvši se na činjenicu da nije sve u slavi i bogatstvu.

Dodela BAFTA nagrada 2022./Profimedia
Lejdi Gaga

- Proputovala sam svet i videla najsrećnije ljude u najsiromašnijim delovima sveta. U najbogatijim domovima susrećem najtužnije i najdepresivnije ljude. Svojim albumom „Joanne” želela sam da podsetim ceo svet i svoje fanove da su najvažnije stvari ljubav i dobrota. Ljubaznost je ono što će stvoriti harmoniju, a ne slava - zaključila je Lejdi Gaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike