Verica Rakočević otvoreno o ćerki Mileni: Izbegava me na javnim skupovima, devojka jednostavno pobegne!

10.03.2021

22:19 >> 22:13

0

Karakteri njenih naslednica i te kako različiti, ali poznata mama vidi posebnu lepotu u tome

Verica Rakočević otvoreno o ćerki Mileni: Izbegava me na javnim skupovima, devojka jednostavno pobegne!
Copyright Verica Rakočević ATAImages/Stefan Tomašević

Verica Rakočević ima troje dece – ćerke Milenu i Elenu, te sina Miodraga. Međutim, u medijima nisu baš svi zastupljeni, a kako je poznata modna dizajnerka otkrila, Milena je svojevremeno umela i danima da lije suze, kada bi saznala da im sledi fotografisanje za novine.

Pročitajte još:

Devedesetih je otišla u Ameriku i tamo izgradila karijeru modnog fotografa. Svoj posao uspešno vodi, ali tek retko dolazi u Srbiju.

– Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi, jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za „Elle”. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da – rekla je svojevremeno Verica za jedan magazin, prenosi „Blic”: I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne.

– Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca – dodala je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike