Tanja Savić priznala da krije novog dečka koji je obasipa skupocenim poklonima: Moje srce je zarobljeno!

21.03.2023

21:13

0

Pevačica se pohvalila, pa otkrila ko joj je najbolji prijatelj sa estrade

Tanja Savić priznala da krije novog dečka koji je obasipa skupocenim poklonima: Moje srce je zarobljeno!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Tanja Savić nedavno je obelodanilo srećne vesti da je nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sinovima, dobila sudski spor protiv bišeg supruga Dušana Jovančevića.

Tanja se nakon turbulentnog perioda vratila svom životu i karijeri, a dok vredno radi na novim projektima, Savićeva radi i na svom telu, te se redovnim treninzima uveliko priprema za leto.

- Volim da treniram. Teško me je naterati, ali kada vidim rezultate, posle me grize savest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome - istakla je pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

Nedavno se našla u epicentru medijskog skandala nakon izjave da joj žao pevačice Ane Nikolić. Tanja je sada otkrila zbog čega se još uvek na Instagramu ne prati sa Anom, pa prokomentarisala njihov sukob.

- Ako je praćenje na Instagramu toliko merodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije merodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamerno sve pričala - priznala je Savićeva, pa od prijatelja sa estrade izdvojila Janu Todorović.

Tanja je priznala i da ima tajnog obožavaoca od kojeg je dobila poklon, a medijima je zapao za oko i skupocen nakit koji je pevačica imala na sebi.

- Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene, ali i ja njega - priznala je Tanja, pa dodala da ne bi volela da se o njenom novom partneru piše i priča u medijima.

Amir Hamzagic/ATAImages
Tanja Savić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike