Tanja i Nataša prave ludu žurku u Trebinju! Bekvalčeva u Parizu slavi Hani rođendan, pa leti pravo na nastup(FOTO)

07.03.2023

13:53

0

Njih dve će nastupiti u dve vrečeri - 11. i 12. marta

Tanja i Nataša prave ludu žurku u Trebinju! Bekvalčeva u Parizu slavi Hani rođendan, pa leti pravo na nastup(FOTO)
Tanja Savić i Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić i Nataša Bekvalac nastupiće 10. i 11. marta u Trebinju gde će zabavljati publiku u ekskluzivnom kompleksu ''Grad Sunca''. 

Pop i folk zvezda će u saradnji sa Music Fest Trebinje, održati dva spektakularna koncerta za koje od starta vlada veliko interesovanje. Pripremite se za dva fenomenalna nastupa, posebne scenske i svetlosne efekte, organizaciju kakvu do sada niste videli.

Najpopularniji Grad Sunca u Trebinju i ovog marta je najtraženija destinacija među ljubiteljima dobrog provoda, s obzirom na to da će se 10. i 11. marta održati dva koncerata velikih zvezdi. Očekuje se više od 3.000 gostiju iz celog regiona.

Tanja Savić će održati svoj koncert prvog dana, tačnije 10.marta, i ona je zadužena za folk note. Nataša Bekvalac nastupa sledećeg dana, 11. marta, i ona će zapevati najveće pop-dens hitove.

Inače, Novosađanka se trenutno nalazi na putovanju u Parizu, gradu ljubavi, a pravo odatle odlazi u Grad Sunca. Pevačica je odlučila da u Francuskoj proslavi 16. rođendan ćerki Hani, gde su otputovale porodično i gde obilaze znamenitosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike