Mala Tara priredila iznenađenje Ani Nikolić! Ponosna mama se odmah pohvalila: Šta mi više treba u životu? (FOTO)

18.03.2023

18:33

0

Ganuo je ćerkin poklon

Mala Tara priredila iznenađenje Ani Nikolić! Ponosna mama se odmah pohvalila: Šta mi više treba u životu? (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright G.G./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić poslednjih meseci aktivnija je u medijima nego ikada, a novom pesmom vratila se na scenu i najavila svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni.

Svoj privatni život dugo je krila od očiju javnosti, međutim, Ana je u poslednje vreme kroz razna gostovanja i intervjue odlučila da govori o svojoj naslednici Tari više nego što smo navikli, te je tako otkrila niz dogodovština sa ćerkom.

Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Nikolićeva je zadržala reperovo prezime, a dok su joj njegovi roditelji veliki oslonac kada je briga o Tari u pitanju, Rasta i Ana imaju dinamičan odnos, koji se menja iz dana u dan, što je i sama priznala.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Ana je srećna sa ćerkom, ali ne krije da joj ipak fali životni partner, od kog će dobijati pažnju i deliti dobro i zlo. A dok ga ne pronađe, pažnju joj pruža njena mezimica, koja je mami priredila posebno iznenađenje, čime se Ana odmah pohvalila na svom Instagramu.

Tara je za mamu naslikala specijalne crteže, a u velikom srcu napisala je "Volim te mama", što je Anu duboko ganulo, te je sve odmah objavila na društvenoj mreži.

- Mamina umetnica! Šta mi više treba u životu - napisala je pevačica.

Podsetimo, Ana Nikolić je poslednjih dana glavna tema medija zbog "rata" sa nekadašnjom prijateljicom Jelenom Karleušom. Nakon brojnih uvrede i teških reči koje su zavađene koleginice javno uputile jedna drugoj, palo je navodno pomirenje. I dok jedni komentarišu da je čitav sukob bio marketinški trik, drugi sumnjaju da je Karleuša potpisala ugovor sa "Hajp" produkcijom, koja Aninu karijeru vodi mesecima, te da su ih zajednički saradnici pomirili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike