Tanja Savić oštro o sukobu sa Anom Nikolić: Stvarno sam to mislila!

18.03.2023

22:43

0

Pevačica se osvrnula i na glasine o novom partneru - Nikoli

Tanja Savić oštro o sukobu sa Anom Nikolić: Stvarno sam to mislila!
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić svojom borbom za starateljstvo nad sinovima i turbulentnim suđenjem sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem digla je veliku prašinu, a javnost je svim srcem uz pevačicu.

O njenim ljubavima posle razvoda se mnogo spekulisalo, a nakon što su je spajali sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, Tanja otkriva da li je izvesni Nikola osvojio njeno srce.

- Ja imam svog fitnes trenera Nikolu i stvarno lepo radimo, ali zaista nema ničega među nama - rekla je pevačica.

Amir Hamzagic/ATAImages
Tanja Savić

Tanja ne krije da je po prirodi jako emotivna, te da neretko zaplače iz čista mira.

- Imam pomešane i zakopane emocije, koje sada izlaze na površinu, pa mi se dogodi da nekada budem tužna, a da ne znam razlog tome - kaže pevačica i otkriva da je uticaj njenog bivšeg muža na decu iskorenjen.

- Sada je sve drugačije, dobila sam starateljstvo. Što se tiče viđanja dece, otac se ne oglašava, tako da ne znam šta da kažem po tom pitanju. Ja bih istrpela sve zarad sreće svoje dece i viđanje sa ocem, ali u zajednici ne možemo da budemo više - istakla je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušan Jovančević i Tanja Savić

Tokom intervjua na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a na Košitnjaku, Tanja Savić je istakla da joj je žao Ane Nikolić zbog stanja u kom se nalaze ona i njena karijera.

Tanja je tom konstatacijom izazvala estradni rat, našta je Nikolićeva odgovorila u svom maniru. Tanja sada ističe da nije upućena u komentar starije koleginice.

- Ja sam rekla stvarno šta sam mislila, kao prijatelj i kao koleginica. Imala sam najbolju nameru – zaključila je Tanja u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike