"Gospođa vaginini monolozi" i "alkoholičarka" se nakon svega zapratile: Novi potez Jelene Karleuše i Ane Nikolić sve šokirao!

14.03.2023

17:34

0

Napravile su pometnju na društvenim mrežama

"Gospođa vaginini monolozi" i "alkoholičarka" se nakon svega zapratile: Novi potez Jelene Karleuše i Ane Nikolić sve šokirao!
Ana Nikolić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Rat pevačica Jelene Karleuše i Ane Nikolić mesecima unazad nasmejava mnoge na društvenim mrežama visprenim opaskama i kreativnim uvredama kojima čašćavaju jedna drugu. S tim u vezi, u Aninim ekspozeima Jelena je nazivana "gospođom vaginini monolozi", a Karleuša je Ani, usled brojnih poroka koje joj pripisuje, predviđala neslavan kraj, kako karijere, tako i života. 

U danu Jeleninog otvorenog pisma, u kome, navodno, aludira baš na Nikolićevu i to rečima "gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje" došlo je do preokreta, te su se nekada dobre drugarice, a danas ljute rivalke zapratile na Instagramu, što je izazvalo svojevrsni haos na društvenim mrežama.

Na listi obnovljenih Instagram prijateljstava našao se i folker Aca Lukas, sa kojim je Jelena takođe uspostavila praćenje. Njihov odnos, takođe, neretko je bio tema medijskih napisa, pa smo bili svedoci sočnih uvreda kojima je obasipao "malu od skandala", na koje mu ona nije ostajala dužna.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, sukob Jelene Karleuše i Ane Nikolić dostigao je vrhunac nakon što je "devojka od čokolade" najavila tužbu. Tada se tim povodom oglasila i Karleuša, te je odgovorom napravila pravu pometnju.

Naime, Jelena je tada, nakon Anine najave da će je tužiti, napisala da Nikolićeva možda neće doživeti da održi koncert u "Areni" koji je zakazala za oktobar ove godine.

Ona je, osim Ane, spomenula i njene prijatelje, napisavši da su mnogi kojima je pevačica okružena u paklu narkotika:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Jelena Karleuša

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utiču na Aninu "krnju ličnost" na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje... Ljudi, zar ne postoji niko ko će pomoći ovoj nesrećnoj ženi?- napisala je Jelena, kojoj je Ana pre toga uputila poruku u kojoj je najavila tužbu, te je nazvala nekvalifikovanom pevačicom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike