„Šta ti nije jasno?!" Milena Ćeranić usred emisije napravila haos!

08.03.2023

18:27

0

Pevačica na pojedine teme strogo odbija da progovori

„Šta ti nije jasno?!" Milena Ćeranić usred emisije napravila haos!
Milena Ćeranić - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Milena Ćeranić vratila se na scenu posle duže pauze, pa tako obradovala svoje fanove. Gostujući u jednoj emisiji, međutim, nije želela da razgovara baš na sve teme.

Konkretno detalje svoje privatnosti strogo je odbila da iznese javno. Zatim, ispričala je i šta misli o onima koji to, za razliku od nje sada, čine.

- Tvoj emotivni status... ? - pitao ju je Ognjen Amidžić u „Amidži šouu", ali Mileni se to nikako nije dopalo.

- Šta ti nije jasno, da o tome neću da pričam otkako me je „ujela Farma"?! Ja sam skontala da šta god da kažem, da će uvek iskreirati šta oni žele. Ako vam je baš stalo da znate sa kim spavam, šta onda da vam kažem - kazala je pevačica, pa nastavila o kolegama koji nemaju problem s tim da naočigled svih govore o svojim vezama.

- Ne volim samo kada se foliraju. Cvetaju ruže, a onda kad ne prija, onda neće da pričaju o tome - zaključila je Milena.

Milena Ćeranić, Printscreen „Amidži šou"
 

Podsetimo, Ćeranićeva je u periodu kada je učestvovala u pomenutom rijaliti formatu bila u ljubavi s kolegom sa scene, Nemanjom Stevanovićem. Posebna „ludnica", pisalo se onda, nastala je kada se na imanju u Lisoviću pojavio i njen bivši, Vlada Stanojević. Burne svađe para često su ispunjavale novinske stupce, kao i njihova pomirenja. Veza od par godina zvanično je „pukla" pošto su „izašli u spoljni svet".

Otad, Milena ne voli da priča o svojoj privatnosti.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike