„Tanja Savić je sve sama uništila!" Nemanja Stevanović: Da je nastavila onim tempom, danas niko ne bi mogao da joj priđe (VIDEO)

17.12.2022

09:11

1

Zbog pojedinih odluka, posao joj je i te kako propatio po njegovom mišljenju

„Tanja Savić je sve sama uništila!" Nemanja Stevanović: Da je nastavila onim tempom, danas niko ne bi mogao da joj priđe (VIDEO)
Nemanja Stevanović - Copyright 24sedam/M. M.

Nemanja Stevanović se, otkako se ostvario kao suprug i otac, ne pojavljuje tako često u medijima. Međutim, na rubu 2022. godine, stao je pred novinarske ekipe među kojima je bila i 24sedam, na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a.

Ovom prilikom dotakao se raznih tema - od porodice, do posla. Između ostalog, na naše pitanje vezano za zvezde „Granda" koje su „došle i do Beogradske arene", istakao je kako smatra da je od starijih pevača iz ovog takmičenja Tanja Savić još odavno imala potencijala za takav korak.

Tanja Savić, 24sedam/M. M.
 

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović prve su iz ovog talent-šoua koje su je zakazale, a Savićeva je, po Stevanovićevom mišljenju, „sama odgovorna za svoj propust".

- Imala je, ali je ona to nekako sama uništila. Tanja Savić. Ostali nisu imali (potencijala)... Ne kažem da je išta loše Tanja uradila, samo je u „piku" svoje karijere otišla odavde. Da je nastavila tim tempom, danas ne bi mogli da joj priđu - naglasio je on.

Kako je još tekao razgovor s Nemanjom Stevanovićem pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike