Nisu sve ljubavnice kao Ljupka: Bekuta u harmoniji sa Mrkom, Zlata svog oženjenog sačuvala od razvoda!

19.09.2020

10:16 >> 11:55

0

Mnoge pevačice bile su sa zauzetim muškarcima, a njihova iskustva su veoma raznolika

Nisu sve ljubavnice kao Ljupka: Bekuta u harmoniji sa Mrkom, Zlata svog oženjenog sačuvala od razvoda!
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Ljubav ne bira kome će uneti leptiriće u stomak, pa su se tako i mnoge poznate dame sa estrade zaljubljivale u oženjene muškarce. Mnoge od tih veza završile su se krahom, ali ne tako bombastičnim kao što je skorašnji raskid pevačice Ljupke Stević i policijskog generala Dragiše Simića. Ta veza počela je i trajala tajno, a okončana je javno, i to tako što je Ljupka Dragiši navodno razbila automobile, a potom je za 24sedam rekla da mu je postavila prisluškivače u kola i tako otkrila da je vara. Ljupku su tada na mrežama podržale mnoge žene, a među njima i dramska spisateljica Biljana Srbljanović, koja je napisala: “Ko nikad nije bio Ljupka, neka prvi baci kamen”. I zaista, mnogo je onih koje su bile u sličnim situacijama, a mi smo istražili koje su to popularne žene bile u “zabranjenim” vezama, i utvrdili da su iskustva veoma različita. U ljubavi pravila ne važe, pa i svaka ljubavnica ima svoj “rukopis”.

Ana Bekuta

Neobičnu vezu sa Milutinom Mrkonjićem Ana Bekuta započela je pre osam godina, a njihova ljubav i dalje traje. Ona je, ako bismo baš terali mak na konac, i dalje ljubavnica Mrki, jer se on ni dan-danas nije zvanično razveo od supruge Daše Mrkonjić – niti je to ikada i pokušavao.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić/ATAImages/Antonio Ahel

U javnosti su se pevačica i inženjer i političar gotovo odmah pojavljivali zajedno. Na novinarska pitanja o zvaničnoj supruzi, socijalista je spremno odgovarao da brine o njoj, da su prijatelji i da se Daši čak dopada Ana. Verovatno dovoljno sigurnoj u ljubav s Mrkonjićem, Bekuti to nikad nije smetalo, a vremenom su počeli i da žive zajedno. Njen sin i unuci prihvatili su Anin izbor, a oboje često javno ističu da su jedno drugom ljubav života.

Zlata Petrović

Zlata Petrović je bila potpuno atipična ljubavnica, koja svom dečku čak nije ni dozvolila da se razvede. Pevačica je pre nekoliko meseci priznala da je pet godina bila partnerka čoveku koji je bio oženjen.

Zlata Petrović/ATAImages/Antonio Ahel

– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom – šokirala je Petrovićeva u emisiji „Magazin In“.

Andreana Čekić

Andreana Čekić/ATAImages/ Antonio Ahel

Kod Andreane Čekić ljubavna situacija odvijala se ovako – kao udata počela je vezu sa oženjenim Markom Miloševićem, pa su se verili dok se još nisu razveli. Onda su mediji pisali da su bivali u sukobu, ali su oni to više puta demantovali. Andreana je razvod od svog ljubavnika i te kako očekivala, pa se posle više meseci to i dogodilo.

Vesna Đogani

Vesna Đogani najpre je bila igračica u grupi Đogani fantastiko, pa je postala ljubavnica Đoleta Đoganija, pa je potom zauzela mesto Slađe Delibašić i postala njegova supruga, ali i pevačica.

Vesna i Đole Đogani/ ATAImages/ Antonio Ahel

Kada se ljubavni trougao dogodio, sevale su varnice, i to javno, ali su vremenom Vesna i Slađa počele da komuniciraju, idu zajedno na ručkove i viđaju se u kućnim varijantama – razume se, pod pokroviteljstvom Đoleta, koji je nastavio da brine o deci iz braka sa Slađom i nakon što je oformio novu porodicu.

 

Jelena Zana

Jelena Galonjić dugo je krila da je ljubavnica Zorana Živkovića Žike iz grupe Zana, u kojoj je pre toga godinama pevala. Samo nekoliko dana pre nego što se u medijima pojavila vest da muzičar vara tadašnju suprugu Veru sa pevačicom, on je to demantovao.

Žika i Jelena Zana/Instagram printscreen/zanazika

Međutim, ubrzo se za medije oglasila Vera, koja je rekla da ju je suprug varao. Bura se ipak nekako stišala, a kasnije se muzički par venčao i u braku su već 12 godina.

Luna Đogani

Najpoznatija ljubavnica u Srbiji definitivno je Luna Đogani, jer ne samo da je imala romansu sa oženjenim Slobom Radanovićem, već je to uradila naočigled gledalaca rijalitija ,,Zadruga”.

Luna Đogani/ ATAImages/ Antonio Ahel

Njihova veza bila je burna, a još je bio burniji njen odnos sa Slobinom tadašnjom suprugom Kristinom Kijom Kockar, koja je ubrzo ušla u rijaliti da se obračuna sa nevernim mužem i suparnicom. Epilog: rastali su se Sloba i Luna, ali i Sloba i Kija. Danas i Sloba i Luna imaju nove partnere i planiraju brak, dok Kija još uvek traži pravog.

Milena Ćeranić

Mnogo se pisalo o navodnoj vezi pevačice Milene Ćeranić i oženjenog košarkaša Vladimira Dašića. Iako oni to nikada nisu javno priznali, ,,Paparaco lov” uhvatio ih je jednom prilikom zajedno.

Milena Ćeranić/ ATAImages/ Antonio Ahel

Pre dve godine, pevačici je navodno prekipelo da čeka da se njen dragi razvede. Od njhove ljubavi na kraju nije bilo ništa – ako ne računamo pesme “Zbog tebe mi prete” i ,,Barikada”, čiji stihovi deluju autobiografski: ,,poznata po celom gradu postaviću barikadu, da ovi oženjeni više ne prilaze meni”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike