Kod kraljice kontroverzi ne možete kako vi hoćete! Madona otkrila koja pravila moraju da se poštuju u njenoj kući (FOTO)

21.03.2023

07:45

0

Njeno šestoro dece slepo ih prate

Kod kraljice kontroverzi ne možete kako vi hoćete! Madona otkrila koja pravila moraju da se poštuju u njenoj kući (FOTO)
Madona - Copyright Profimedia

Madona je mnoge iznenadila pošto je otkrila pet jednostavnih pravila, koja najpre njena deca moraju da poštuju u njihovom porodičnom domu. Iako kraljica kontroverzi - pozitivne vibracije su ono što nju zanima, prenose dalje strani mediji, te se tako lista sastoji od sledećeg:

- Osmehujte se, budite srećni, slušajte druge, lepo razgovarajte i budite zadovoljni onime što imate.

Pevačica je „tablu pozitive", inače, podelila sa svojim brojnim pratiocima u okviru „storija" na Instagramu, pa svakako izazvala razne reakcije publike, koja ovako nešto nije očekivala. Naime, pevačica je u poslednje vreme svoje onlajn profile mahom koristila za, čini se, čisto izazivanje kontroverzi, golišave prizore... Ovim potezom, zato, Madona je uspela mnoge veoma prijatno da iznenadi.

Podsetimo, Madona „svoj krov" deli sa šestoro naslednika.

Nedavno, navodno, počela je i da se viđa s trenerom boksa Džošom Poperom (29). Veza još uvek nije potvrđena, pa tako još nije i javno poznato da li i za njega važe pomenuta kućna pravila.

Madona, Instagram screenshot / madonna
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike