Madona žestoko odgovorila na prozivke da se uništila operacijama: Poklonite se kuč*e! (VIDEO)

08.02.2023

17:35

1

Ona se, takođe, požalila na sveprisutnu mizoginiju u svetu

Madona žestoko odgovorila na prozivke da se uništila operacijama: Poklonite se kuč*e! (VIDEO)
Madona - Copyright Profimedia

Kraljica popa Madona oglasila se povodom brojnih negativnih kritika, koje su bile usmerene na račun njenog "novog lica", koje smo imali priliku da vidimo na minuloj dodeli Gremi nagrada.

Naime, Madona se kratko pojavila na sceni dodele kako bi predstavila Sema Smita i Kim Petras, koji su zatim izveli svoju pesmu “Unholy”. Međutim, svi su bili šokirani Madoninim licem, ističući kako je sada otišla predaleko s plastičnim operacijama.

Profimedia
Madona

U objavi na Instagramu, muzička senzacija osvrnula se na kritike, prozivajući mnoge što su se usredsredili na nešto što bi zapravo, kako kaže, trebalo biti nevažno.

- Bila mi je čast predstaviti Kim Petras i Sema Smita. Htela sam da dodelim poslednju nagradu, koja je bila "Album godine", ali mislila sam da je važnije da predstavim prvu trans-ženu koja nastupa na "Gremijima" – trenutak koji stvara istoriju - istakla je 64-godišnja umetnica.

- Umesto da se ljudi usredsrede na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su se odlučili da govore o mojim fotografijama koje je izbliza, s dugim objektivom snimio fotograf. To bi iskrivilo svačije lice! -  objasnila je Madona, žaleći se na još uvek prisutnu mizoginiju i „svet koji odbija slavljenje žene starije od 45 godina”.

Profimedia
Madona

- Nikada se nisam izvinila ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću utrti put, kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Rečima Bijonse  – "Nećeš mi slomiti dušu", dodala je, ističući kako se raduje budućem subverzivnom ponašanju, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu, a najviše od svega – uživanju u svom životu.

- Poklonite se kuč*e, završila je pevačica u svom stilu. Uz podužu poruku objavila je snimak, na kome pozira u čipkastom grudnjaku, s mnogim zvezdama poput Sema Smita, Kardi Bi, a u jednom trenutku videa čak se i ljubila s tekstopiscem Džozijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Plastični hirurzi prethodno su za "Daily Mail" rekli kako veruju da je, između ostalog, imala lifting lica, operaciju nosa i zatezanje kože.

Iako se do sada nije javno osvrnula na glasine o plastičnim operacijama, 2012. je izjavila da nije protiv njih, ali je protiv toga da se o tome raspravlja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike