Madona posle raskida već našla novog dečka: Ponovo uhvatila mnogo mlađeg muškarca! (FOTO)

02.03.2023

12:41

1

Oni se poznaju od ranije

Madona posle raskida već našla novog dečka: Ponovo uhvatila mnogo mlađeg muškarca! (FOTO)
Madona - Copyright Profimedia

Madonna (64) je nedavno raskinula sa 40 godina mlađim dečkom Endruom Darnelom, a sada je navodno započela romansu sa svojim trenerom Džošom Poperom (29), piše Daily Mail.

Izvori su u sredu naveli kako je ponovo pronašla mladog muškarca. Džoš, inače, trenira jedno od šestoro Madonine dece u svojoj teretani u Njujorku, dok je on potvrdio poznanstvo s pevačicom. Trener je podelio fotografije na kojima pozira uz Madonu, dok je ona bukvalno zalepljena za njega. Kraljica popa je svoje usne prislonila na njegovo rame i uhvatila ga za biceps. I mladi sportista nije ostao imun na njene dodire pa je i uzvratio zagrljajem.

Profimedia
Madona sa bivšim dečkom

Podsetimo, izvor je nedavno za Page Six naveo kako su ona i model Endru Darnel prekinuli svoju "vrlo ležernu" vezu, nakon što je 23-godišnjak pronašao devojku približniju svojim godinama.

- Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnelom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u pogrešno vreme. Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Endruom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično - ispričao je izvor.

 

 

Inače, pop ikona, koja u poslednje vreme sve više šokira javnost zbog podmlađivanja, doživela je i smrtni slučaj u istom periodu kada je imala i raskid. Njoj je preminuo najstrariji brat, Entoni Čikone. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike