Madona ponovo ljubi i ne mari za godine: Objavila bizarnu fotku sa novim mlađanim dečkom! (FOTO)

09.03.2023

22:20

0

Ne mari za komentare

Madona ponovo ljubi i ne mari za godine: Objavila bizarnu fotku sa novim mlađanim dečkom! (FOTO)
Madona - Copyright Profimedia

Madona je konačno potvrdila da ima dečka, i to čak 35 godina mlađeg Džoša Popera, nakon brojnih glasina i Instagram objava koje su sugerisale da su u vezi.

Pop kraljica je u aprilu 2022. godine raskinula s 35 godina mlađim dečkom, Ahlamalikom Viliamsom, te nedavno sa 41 godinu mlađim skejterom Endruom Darnelom, a s bokserom Poperom, povezuju je već neko vreme, posebno zbog raznih objava na Instagramu gde su Poper i pevačica vrlo bliski.

Naime, pop zvezda je primećena kako navija za 29-godišnjaka na njegovom bokserskom meču u Njujorku ove nedelje, a sada je na Instagramu podelila sliku gde se strastveno ljube, i to maskirani crnim fantomkama. Inače, Džoš je trener jednom od Madoninih sinova, a očito joj je zapao za oko prilikom dolazaka na trening, piše "Page Six".

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Madonina objava na Instagramu

Mimo mlađanih muškaraca, 64-godišnja Madona često puni naslovne stranice raznih portala svojim čudnovatim videima na društvenim mrežama, te licem izobličenim od silnih plastičnih operacija i estetskih zahvata kojima je i te kako sklona.

Još jednu je kontroverzu uzrokovala na dodeli Gremija, kada su je komentatori šriom interneta prozvali "neprepoznatljivom".

Pevačica se suočila sa žestokim kritikama nakon što je na pozornici predstavila Sema Smita i Kim Petras, neki su zbijali šale na račun njenog izgleda, a ona je tada odlučila da se oglasi povodom kritika, te se obranila rekavši da je za sve kriv krupni plan i kamera s dugim objektivom koja je izobličila njezino lice.

Profimedia
Madona

- Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije prošla - jednostavno je dodala uz svoju fotografiju i odbrusila svim kritičarima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike