Vodila "Leteći start", rodila dete fudbaleru i volela brata Ane Nikolić: Ovako danas izgleda manekenka Ljiljana Šoškić! (FOTO)

19.03.2023

15:59

0

Bila je jedna od najpoželjnijih devojaka sa javne scene, a onda se potpuno povukla

Vodila "Leteći start", rodila dete fudbaleru i volela brata Ane Nikolić: Ovako danas izgleda manekenka Ljiljana Šoškić! (FOTO)
Ljiljana Šoškić - Copyright Instagram printscreen/lilianasoskic

Bivša manekenka koja se oprobala i u voditeljskim vodama, Ljiljana Šoškić, dugi niz godina nije deo javnog života. Bila je izuzetno popularna i važila je za jednu od najpoželjnijih devojaka sa javne scene, ali se u jeku najveće popularnosti povukla u medijsku ilegalu.

Ljiljana je bila izuzetno uspešna u modelingu, ali je mnogo veću slavu stlekla kao voditeljka emisije "Leteći start", u kojoj je zamenila Anu Mihajlovski, čime je osvojila široki auditorijum.

U voditeljstvu se nije pronašla, te je vrlo brzo napustila scenu, a iz javnosti se potpuno povukla 2009. godine, kada se ostvarila u ulozi majke.

Instagram printscreen/lilianasoskic
Ljiljana Šoškić

Dobila dete sa fudbalerom

Ćerku je dobila sa fudbalerom Zlatanom Muslimovićem, bivšim reprezentativcem Bosne i Hercegovine. Posle kraha ljubavi sa Šoškićevom, on se oženio i u braku dobio dvoje dece. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, što je potvrdila Ljiljana, kada mu je javno čestitala rođendan.

Bila u vezi sa bratom Ane Nikolić

Šoškićeva se nakon višegodišnje pauze ipak vratila modi, a deo javnosti je pamti i po romansi sa Markom Nikolićem, bratom i dugogodišnjim menadžerom pevačice Ane Nikolić.

Marko i Ljiljana su pre dest godina bili zajedno, a raskinuli su posle nekoliko meseci veze. Marko je danas u srećnom braku i ima dvoje dece sa drugom izabranicom.

Instagram printscreen/lilianasoskic
Ljiljana Šoškić

Udala se

Nakon raskida sa Markom, Ljiljana se udala i dobila sina. Druži se s Minom Milutinović i Bojanom Rajić, a njene fotografije na Instagramu pokazuju da je zadržala devojačku figuru i izgled, te da su promene jedva primetne.

Ističe da je pobornik prirodnih lepota i zdravog života, a mentalna higijena joj je jako bitna, te je okružena uglavnom pozitivnim ljudima.

- Apsolutni sam pobornik prirode. Ne koristim ništa veštačko jedino se negujem. Vodim zdrav život, okružena sam pozitivnim ljudima. To jeste priča koju svi govore, ali u mom slučaju daje rezultate - izjavila je svojevremeno za medije, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike