Ana Nikolić ima traume od brata: Živela sam u tenziji 25 godina, osećala sam se kao da sam na vojnoj vežbi

28.02.2023

09:19

0

Pevačica kaže da joj je prag tolerancije potpuno opao

Ana Nikolić ima traume od brata: Živela sam u tenziji 25 godina, osećala sam se kao da sam na vojnoj vežbi
Ana Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić poznata je kao neko ko bez dlake na jeziku govori o svom privatnom životu, a sada je otkrila da joj je brat takoreći stvorio traume, jer kod njega sve mora po pe-esu. 

- Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da sam na vojnoj vežbi. Kada mi kucne na vrata od sobe pred koncert u određenom ritmu, to je taj čuveni zvuk, a dogovorili smo se u 12h na recepciji i ne može tebi da bude više stalo do mog koncerta od mene, a ja već spremna, meni dođe da poskidam ovo sve i da legnem i da kažem „evo nema koncerta“ - priča Ana Nikolić.

Printscreen Youtube/Hype TV
Ana Nikolić

Na pitanje šta joj je terapeutkinja rekla za te traume, Ana je istakla da joj je rekla da danas apsolutno nema toleranciju. 

- Ja sam u tenziji živela 25 godina i moja tolerancija nije opala na frustraciju, već ona ne postoji. Ko mene može da toleriše - može, ko ne može... Nisam više za to - ispričala je Ana Nikolić u emisiji „Male stvari“. 

Podsetimo, u medijima se pojavila vest da Ana zbog poroka ide na kliniku za odvikavanje. Međutim, pevačica je ispričala svoju stranu priče, te pojasnila o kakvom tretmanu se radi. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- To je bilo kada su mi postavili pitanja: "Kako se borim sa hejterima?". Pa zavisi, ako mi pređu moju crvenu liniju, a jednoj vagi je ući u crveno je baš teško, jer sam mnogo tolerantna, a kad pređeš, umem da budem škorpija. To je mesto gde želim da idem, nije to klinika, to je više kao banja. Ne bih da zvučim kao baba (smeh), a detoks je od cigareta, korone i ostalo... Ovo nije klinika za odvikavanje - rekla je Ana za Pink.rs

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike