Zvali su je "Plavi haos", a za narodnjake nije htela ni da čuje: Vanesa Šokčić donela odluku koja joj je promenila život

22.02.2022

21:49

1

Dugi niz godina je na estradi, a i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi

Zvali su je "Plavi haos", a za narodnjake nije htela ni da čuje: Vanesa Šokčić donela odluku koja joj je promenila život
veselo_devojacko_vece_23122021_0037 - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Vanesa Šokčić je sa 19 godina dobila nadimak "Plavi haos" koji joj je u početku jako smetao. Bunila se dugo protiv njega, ali ga je na kraju prihvatila.

Malo pre nego što je trebalo da završi Muzičku akademiju, počela je da nastupa sa bendom u klubu koji je držao njen otac. Pevala je narodne pesme, ali to joj se nije svidelo.

Vanesa Šokčić ATAImages/M. M.
 

- Za mene su narodnjici bili "ne, nikako". Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se, pa je došla prva plata od mog šefa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe - rekla je pevačica.

Njen otac joj je godinama bio menadžer, a zanimljivo je da je od njega, pored ljubavi prema muzici, nasledila i to da voli da se bavi restaruacijom nameštaja.

- Otac i majka su uvek voleli stilski nameštaj a kad sam bila mala to su za mene bile starudije. Pitala sam se "ko zna ko je tu spavao". Ali naravno sve se u životu uči i onda shvatite da to ima pravu vrednost - otkrila je Vanesa u emisiji "Na večeri kod".

Kako je dodala, i danas je njena pasija nameštaj, pa nekad ne bira ni vreme ni mesto, što je potvrdila njena prijateljica.

- Jednom sam u ponoć išla kod tate po pištolj za tapaciranje nameštaja, u tom momentu, u toj sekundi moramo da napravimo i istapaciramo nešto - otkrila je njena dugogodišnja prijateljica Sandra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike