Vanesa Šokčić nosi kaput star 30 godina i ima razlog zašto ga je toliko čuvala! (VIDEO)

17.11.2022

07:30

0

Ova pevačica mogla je da postane i manekenka, s obzirom na to da je „zanat" učila od najboljih

Vanesa Šokčić nosi kaput star 30 godina i ima razlog zašto ga je toliko čuvala! (VIDEO)
Vanesa Šokčić - Copyright 24sedam

Vanesa Šokčić i dan-danas čuva pojedine komade garderobe iz devedesetih. Sigurna da se iz tog perioda sve vraća u modu, pred reviju Bate Spasojevića otkrila je da se baš za ovaj događaj odlučila da ponese kaput star tri decenije sa potpisom dobro poznate modne kuće.

- Sve se vratilo. Kaput (koji nosim) je iz tog doba, Đani Versače. Okej, druga kuća je izbacila sada isti model, ali sve se vraća. Svaki dobar komad koji je dobro i plaćen i u to vreme, vredi i sada - objasnila je Vanesa za okupljene novinare, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

„Crno je uvek dobar izbor!"

Dres kod je za ovaj prestonički „ivent", sa druge strane, svakako ispoštovala.

- Samo sam možda izbegla eleganciju, u smislu duge haljine, smokinga, ali što se mene tiče „blek" uvek prolazi! Ako hoćete da sakrijete kilažu, da dobro izgledate, ovo je uvek dobitna kombinacija - istakla je Šokčićeva, koja je bila raspoložena da razgovara i na razne druge teme ovom prilikom.

Na naše pitanje koje modne savete „vuče" odmalena, otkrila nam je kako je bila i na dobrom putu da postane manekenka, da joj se to baš toliko dopalo. Pevačica je, naime, učila od jedne od najboljih, Tamare Bakić, čije je ime ostalo i dan-danas izuzetno cenjeno.

Vanesa Šokčić, 24sedam
 

- Završila sam kurs za manekene kod Tamare Bakić. Nisam išla zato što sam želela da budem manekenka, nego su me roditelji usmerili ka tome, da znam kako treba da se hoda, kako se nosi tašna, kaput. Mnoge devojke oblače kaput onako preko glave (smeh)... Što nije pravilno - ispričala je ona, pa dodala:

- Mislim da svaka devojka treba da ode, na kursu se mnogo toga nauči. Kako se pravilno sedi u suknji, pantalonama i ostalo.

Kako je još tekao razgovor sa Vanesom Šokčić pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike