Vanesa Šokčić nikad nije otišla pred oltar! Supruga ne eksponira u javnosti, a on ovako izgleda: Srca su nam se prepoznala (FOTO)

22.10.2022

20:55

0

Pevačica kaže da su im se čak i horoskopski znači poklopili

Vanesa Šokčić nikad nije otišla pred oltar! Supruga ne eksponira u javnosti, a on ovako izgleda: Srca su nam se prepoznala (FOTO)
Vanesa - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vanesa Šokčić uvek privlači pažnju jačeg pola, a malo ko zna da je ona emotivno zauzeta. O svom partneru u javnosti gotovo ne priča, ali ne krije da su se odmah prepoznali i zavoleli. 

Vanesa je već dugi niz godina u srećnoj i stabilnoj emotivnoj vezi, koju nije želela da opterećuje papirologijom i odlaskom kod matičara.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanesa Šokčić

 

- Srca su nam se prepoznala - kratko je rekla, odgovarajući na pitanje kako su se sreli.

Iako se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, Vanesa kaže da ga nikad nije ni krila, ali da poštuje odluku partnera da ga ne eksponira u javnosti. 

 

 

- Ja ništa ne krijem. Ni svog supruga ne krijem, samo smatram da on nije deo šou-biznisa. Radi potpuno drugi posao i mislim da nije potrebno da se eksponira.

Kod njih su se kako kaže, sve kockice poklopile.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanesa Šokčić

- Nas dvoje smo se baš našli. I horoskopski znaci nam se ukrštaju. Mi smo, što bi se reklo, tuk na luk. Ja sam Škorpija, u podznaku Devica, a on je Devica, u podznaku Škorpija. Mnogi odmah kažu: „Jaoo!”, ali mi se dobro razumemo. Device su perfekcionisti, a Škoršije su uporne, odlično se slažemo - kaže Šokčićeva, a potom otkrila šta je uslov za uspeh svakog odnosa:

- Poštovanje i poverenje su najbitniji, sve ostalo se gradi vremenom zaključila je Vanesa za „Hello“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike