Vanesa Šokčić devedesetih je pevala kriminalcima: Nisam se plašila žestokih momaka

06.05.2021

11:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica nikada nije dospevala u probleme na svojim nastupima na koje je uvek odlazila u pratnji oca, a kasnije i supruga

Vanesa Šokčić devedesetih je pevala kriminalcima: Nisam se plašila žestokih momaka
Copyright Foto: A.A./ATAImges

Pevačica Vanesa Šokčić bila je jedna od najpopularnijih pevačica tokom devedesteih godina, a u to vreme nastupala je na brojnim splavovima gde su dolazili “opasni momci”. Pevačica kaže da ih se nije plašila kao i da nikada nije dospevala u probleme sa njima.

– Ne postoji kriminalna grupa u Beogradu kojoj nisam pevala i nemam problem to da kažem. Nikad se nisam plašila žestokih momaka jer sam znala da se postavim jer sam i odrasla u Beogradu. Umem da gledam svoja posla i da radim odlično ono zbog čega sam se tu i zatekla. Moje je samo da pevam i da budem raspoložena. Uvek sam bila ortak i brat, a i nikad nisam bila sama na nastupu. Od početka moje karijere moj otac je išao sa mnom na nastupe, a onda ga je zamenio moj muž, sa kojim sam već 19 godina – ispričala je jednom prilikom za Srpski Telegraf.

Šokčićevu je nedavno potresla smrt kolege i velikog prijatelja Džeja Ramadanovskog, za kog je bila jako vezana.

– Mogu samo da kažem da smo izgubili jedan duh Beograda, pravog šmekera, gospodina, dečka sa ulice i ogromnu zvezdu. Punio je sve dvorane, po celoj Evropi, Americi i to dovoljno govori ko je bio Džej. On je jedini čovek na estradi koji je svojim bladama uspešno držao koncerte i atmosferu kao da su najveselije pesme. Sa njim sam uvek imala najlepši provod. Sva letovanja i naša druženja. Džej se uvek trudio da bude pravi džentlmen, znao je da se ponaša, imao je manire – rekla je tada Vanesa za 24sedam.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike