Vanesa Šokčić za 24sedam: Džej je bio džentlmen, znao je da se ponaša i imao je manire!

07.12.2020

18:28 >> 17:49

0

Njihovo prijateljstvo trajalo je više od tri decenije

Vanesa Šokčić za 24sedam: Džej je bio džentlmen, znao je da se ponaša i imao je manire!
Copyright Vanesa Šokčić Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevačica Vanesa Šokčić bila je dugogdišnja bliska prijateljica pokojnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog. Ona se u razgovoru sa 24sedam prisetila legendarnog kolege i otkrila nam je da oseća veliku tugu jer je prerano napustio ovaj svet.

– Mogu samo da kažem da smo izgubili jedan duh Beograda, pravog šmekera, gospodina, dečka sa ulice i ogromnu zvezdu. Punio je sve dvorane, po celoj Evropi, Americi i to dovoljno govori ko je bio Džej. On je jedini čovek na estradi koji je svojim bladama uspešno držao koncerte i atmosferu kao da su najveselije pesme – kaže na početku ona.

Iako se dugo bavio pevanjem, svoju karijeru zvanično je započeo 1987.godine, a koliko je bio voljen i uspešan govori i činjenica da je samo posle osam godina javne karijere uspeo da napuni “Sava centar” do poslednjeg mesta.

– Džej je mnogo toga uspeo u životu, on je bio osoba koja nije volela mnogo da se hvali. Od njega nikada niste mogli da čujete “moji fanovi”, što je odraz svake prave zvezde – kaže nam Vanesa.

Vanesa Šokčić Foto: 24sedam

Bio je veliki boem i voleo je provod, a pevačica se prisetila nekih zajedničkih trenutaka.

– Sa njim sam uvek imala najlepši provod. Sva letovanja i naša druženja. Džej se uvek trudio da bude pravi džentlmen, znao je da se ponaša, imao je manire – kaže Vanesa i kroz suze dodaje:

– Ja sam prošle godine nažalost ostala bez majke i stvarno ne znam koja godina mi je gora od ove dve. Mogu samo da kažem da Džej, makar za nas njegove prijatelje, nikada neće biti zaboravljen. Kad god sam prolazila njegovim krajem, bilo je obavezno da svratim u kafić koji je on najviše voleo. Prosto ceo Dorćol će zauvek imati njegovo obeležje.

Džej je iza sebe ostavio na desetine vanvremenskih hitova, a Vanesa je istakla da je njen favorit ” Živim život koji moram”.

Pročitajte još:

Ovako je Džej Ramadanovski proveo poslednje trenutke u stanu na Dorćolu

Hanka Paldum se retko oglašava, ali Džejeva smrt ju je potresla: Hvala ti na ljubavi i pesmama koje si ostavio

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike