Emotivni život Ramba Amadeusa: Ženu ostavio zbog studentkinje nemačkog! Ona mu je rodila tri sina, a sada živi sa njegovim kumom

15.03.2023

20:59

1

Muzičar se najpre oženio Biljanom, a posle tri godine braka se razveli zbog Karin

Emotivni život Ramba Amadeusa: Ženu ostavio zbog studentkinje nemačkog! Ona mu je rodila tri sina, a sada živi sa njegovim kumom
Rambo Amadeus - Copyright Rambo Amadeus 24sedam/Katarina Mihajlović

Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, dospeo je u žižu javnosti zbog optužbi producentkinje Lejle Kašić da ju je muzičar seksualno uznemiravao, a ovaj skandal iznedrio je brojne detalje iz njegovog privatnog života. 

Ono što je malo ko znao jeste da se ženio dva puta. Sa prvom suprugom Biljanom Milojević, inače, profesorkom psihologije, je bio u braku tri godine godine, a nakon razvoda, muzičar je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin.

Nju je i oženio, a u braku su dobili tri sina - Petra Iliju i Marka Antonija. Međutim, ni ovaj brak nije imao svetlu budućnost, a par se razveo 2009. godine, posle više od 10 godina braka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rambo Amadeus

 

Da su se razišli, dugo su krili od javnosti, a potom su priznali da su i posle razvoda živeli zajedno, ali vremenom se ljubav ugasila, pa je svako krenuo svojim putem.

- Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti ‒ otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine, prenosi "Hello".

Rambova bivša supruga je posle razvoda uplovila u romansu sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac i sa kojim živi već pet godina u srpskoj prestonici. 

Njih dvoje su se poznavali i pre nego što su počeli da se zabavljaju jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike