Producentkinja iz Crne Gore optužila Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje: Oglasila se javno i otkrila sve detalje!

12.03.2023

15:30

0

Ona je otkrila i šta joj je, navodno, muzičar rekao

Producentkinja iz Crne Gore optužila Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje: Oglasila se javno i otkrila sve detalje!
Rambo Amadeus - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Lejla Kašić, inače producentkinja jedne emisije na RTV Crne Gore, putem svog naloga na Instagramu optužila je muzičara Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje!

Ona je navela da je o celom slučaju obavestila UNICEF, te da će biti "obavešteni i nadležni organi".

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

Do ovog trenutka o navodnom slučaju seksualnog zlostavljanja za koje Lejla tvrdi da se desilo, nije se oglasio nijedan zvanični organ Crne Gore. 

Sve se, navodno, desilo u Herceg Novom, gde je ekipa RTV CG snimala epizodu emisije sa Rambom

Na zvaničnoj stranici emisije na Fejsbuku su juče objavljene i fotografije sa snimanja, na kojima se vidi Rambo.

Lejla Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je "strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

- To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Posle verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari - napisala je Lejla Kašić.

Ona je apelovala na sve žene da ne ćute na takve slučajeve i da se ne plaše.

- Malo kada sam se kao sinoć osećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osećale bezbedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više? - napisala je Lejla Kašić.

Ovim povodom se oglasio i Vladan Otašević, autor i urednik upitne emisije, koji je osudio ponašanje Ramba Amadeusa.

24sedam/Katarina Mihajlović
Rambo Amadeus

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tokom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i desio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem da to što se dogodilo osuđujem i smatram da ni jednoj ženi nešto slično ne sme da se dogodi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti - rekao je Vladan Otašević.

Rambo Amadeus se o svemu još nije oglašavao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike