Ljubavna priča Saše Matića i njegove supruge Anđelije: Danas imaju dve ćerke

10.03.2023

00:31

0

Pevač je od prvog trenutka znao da je Anđelija ona prava

Ljubavna priča Saše Matića i njegove supruge Anđelije: Danas imaju dve ćerke
Saša i Anđelija Matić - Copyright Antonnio Ahel/ATA Images

Pevač Saša Matić uživa u skladnom braku sa suprugom Anđelijom, a kruna njihove dve decenije dugog braka su dve ćerke - Aleksandra i Tara. Ono što malo ko zna jeste kako je zapravo počela ljubav Saše i Anđelije i kako su se upoznali. 

Anđelija je otišla na jedan Sašin nastup, tu su počele prve varnice i od tada se nisu razdvajali, a ljubav su krunisali brakom 2003. godine. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Matić

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali - rekao je svojevremeno Matić.

Saša je ranije za medije ispričao kada je shvatio da je ona žena za sva vremena. 

- Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život - rekao je pevač.

Podsetimo, Saša je Štark areni zakazao dva koncerta. Jedan je održao 8. Marta, a drugi 9. Na prvom koncertu, prisustvovale su njegove ćerke i supruga i bodrile ga iz prvih redova publike. Ono što je svima zapalo za oči jeste da su majka i ćerke bile identično obučene

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike