"Glupačo, ludačo!" Kamere snimile uvrede Ramba Amadeusa upućene producentkinji koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje?

12.03.2023

17:45

3

Saga se nastavlja

"Glupačo, ludačo!" Kamere snimile uvrede Ramba Amadeusa upućene producentkinji koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje?
Rambo Amadeus - Copyright Rambo Amadeus 24sedam/Katarina Mihajlović

Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica", na RTV Crne Gore, javno je putem društvenih mreža optužila muzičara Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje, a saga se sada nastavlja, te su u javnosti isplivali novi detalji.

Naime, kako prenose "Vijesti", kamere su zabeležile Rambovo vređanje Lejle, tačnije njegovo izgovaranje reči "glupačo".

Rambo Amadeus 24sedam/Katarina Mihajlović
Rambo Amadeus

Ekipa je za to, navodno, saznala tek nakon što su se kamere pogasile, iako u sirovom materijalu postoji videozapis u kojem Pušić Lejlu naziva "glupačom" i "ludačom".

Takođe, kako crnogorski mediji prenose, Lejli će UNICEF, kome se prevashodno i obratila, dodeliti advokata.

Podsetimo, Lejla se ovim povodom oglasila i rekla sledeće:

 

 

- Juče sam na snimanju epizode "Dnevnica" doživela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus - tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi.

Kako se da zaključiti iz objava na društvenim mrežama, navodni slučaj seksualnog zlostavljanja, o kojem se do trenutka objavljivanja ovog teksta nije oglasio nijedan zvanični organ Crne Gore, navodno se dogodio u Herceg Novom, gde je ekipa RTV Crne Gore snimala epizodu emisije "Dnevnice", upravo sa Rambom Amadeusom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike