„Dva narcisa, zlostavljača!" Ana Nikolić o Rasti i krahu njihove ljubavi kao nikad pre: Živeli smo rokenrol život!

11.03.2023

18:21

0

Par se 2017. godine ostvario u ulozi roditelja, pa su se 2019. i zvanično rastali

„Dva narcisa, zlostavljača!" Ana Nikolić o Rasti i krahu njihove ljubavi kao nikad pre: Živeli smo rokenrol život!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić ispričala je tokom jednog televizijskog gostovanja kako je bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu ludo volela, pa onda da je zbog kraha te ljubavi „muški" patila. Par se, podsetimo, upoznao radeći na njenom albumu „Labilna" i tajno su se venčali 2016. godine. Početkom avgusta 2017. ostvarili su se u ulozi roditelja, kada je pevačica rodila ćerkicu, kojoj su udruženim snagama dali ime Tara.

I prema njenim biografskim podacima, zvanični rastanak usledio je dve godine kasnije. Nikolićeva objašnjava u „Magazinu IN" da je papire za razvod podnela kada je Rastu najviše volela, a napravivši osvrt na trenutno stanje stvari, naglašava da je sama, ali da joj svakako nedostaje da ima partnera.

„Meni je bolje ništa, nego išta!"

- Svi životni partneri se biraju iz senke. Zavisi čija figura je bila dominantnija, majka ili otac. Slobodna sam i sama, ali to mi nije uslov za sreću. Ostvarena sam kao majka. Nikad nisam sama jer imam dete, ali da mi fali partner kao partner, to da. Ja sam osoba kojoj je bolje ništa nego išta. Ja sam naivna, ne glupa, ali želim da verujem kad mi kaže da me voli - pričala je ona u pomenutoj emisiji, pa nastavila otvoreno o reperu, te njihovom razvodu.

- Još verujem da negde postoji moja polovina, savršena, mada Rasta jeste to bio. Mi smo indigo, kao blizanci, opozit, ogledalo. Više nego moj brat i ja koji smo odrastali u istoj porodici. Dva smo ista karaktera i temperamenta, niko neće da povuče ručnu i da malo promeni sebe, ni milimetar. Dva narcisa zlostavljača, teško! Sve je to u redu, rokenrol život. Gađali smo se stvarima, letele su, potpisivali se po kolima... - nabrajala je, pa dodala:

Ana Nikolić, Printscreen ,,Magazin In"
 

„Od dva zla sam izabrala manje..."

- Kad je došlo dete nisam imala kuksuz da sebi to dozvoljavam. Nije osuđena da živi od starta u haosu. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu od svega što se dešavalo s Rastom. Od dva zla sam izabrala manje. Rasta je bio mlad, nije da je baš bio nepsreman za roditlejstvo, ne znam ni ja šta je, ali nije uspelo. Ne mislim da se različitosti privlače. Ljubav se nije potrošila, ja sam podnela papire za razvod kad sam ga najviše volela. Najteža, ali najisptavnija odluka. Mnogo sam patila... Zbog sreće svog deteta i mira sam to i uradila... Kod mene je tolerancija ogromna, nebo je granica. A kad Vagi jednoj pređeš tu liniju, onda stvarno nema nazad. Ja sam sve bila u vezi. Spremačica, čistačica, klozetarka... - naglasila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike