Mia Borisavljević progovorila o rivalstvu sa Anom Nikolić, pa priznala da li joj smeta poređenje!

06.03.2023

20:42

0

Najveća želja joj je da je ćerke iz publike bodre na velikom koncertu

Mia Borisavljević progovorila o rivalstvu sa Anom Nikolić, pa priznala da li joj smeta poređenje!
Mia Borisavljević i Ana Nikolić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević pored muzičke karijere posvetila se novom biznisu zajedno sa svojim izabranikom Bojanom Grujićem, u čemu je veoma uspešna.

Mia je dugo bila u medijskoj ilegali, zbog porodičnih obaveza i trudnoće, a dok vredno radi na novim muzičkim projektima, pevačica se osvrnula na sam početak svoje karijere, kada su je mnogi poredili sa koleginicom Anom Nikolić.

Spekulisalo se o Mijinom rivalstvu sa Anom, a Borisavlejvićeva sada otkriva koliko joj je to imponovalo na početku karijere, i kako sada gleda na Nikolićevu i njen najavljeni koncert u Beogradskoj areni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojan Grujić i Mia Borisavljević

- Super je kada te na početku karijere upoređuju sa velikom zvezdom, i dalje mislim o Ani da ima prelepe pesme, i da treba da napravi koncert - rekla je Mia.

Pevačica se potom osvrnula na svoju karijeru, pa priznala da nije momenat da razmišlja o koncertu, a najveća želja joj je da je ćerke iz publike gledaju na velikom koncertu.

- Sada nije momenat da pričam o Arenama i karijerama. Ja znam da sam dužna publici koncerte, ja to osećam da nije kraj. Treba još dosta sebe da dam, ne radim ništa na silu. Moja želja je da moje dve ćerke sede u publici i da gledaju moj koncert - kazala je Mia za "Estradu bum".

ATAImages/ A.A.
Mia Borisavljević

Podsetimo, najava koncerta Ane Nikolić za 7. oktobar u Beogradskoj areni digla je veliku prašinu u medijima, nakon što je i Aleksandra Prijović svoj koncert na istom mestu posle Ane zakazala za datum koji je samo sedam dana ranije. Nikolićeva je ovo videla kao vrstu sabotaže, pa oplela po mlađoj koleginici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike