Daniel Đokić je važio za velikog zavodnika, snimio dva dueta sa Draganom Mirković, pa nestao: Ovako danas izgleda (FOTO)

11.03.2023

00:31

0

Mnogi su mislili da će se vratiti na estradu, ali on to izgleda nema u planu

Daniel Đokić je važio za velikog zavodnika, snimio dva dueta sa Draganom Mirković, pa nestao: Ovako danas izgleda (FOTO)
Daniel Đokić - Copyright Instagram screenshot/ iamdanieldjokic

Početkom 2000-ih godina Daniel Đokić je privukao veliku pažnju javnosti, kako svojim pesmama, tako i izgledom. Malo je devojaka sa ovih prostora koje nisu "padale u nesvest" kada ga vide.

Daniel je snimio hitove koji se i danas slušaju, a jedan od njih je i duetska pesma sa Draganom Mirković - "Život moj", koja je postala praktično evergrin. 

Pevač je bio kratko u braku sa Danom Karić, ali kada su shvatili da nisu jedno za drugo, svako je nastavio svojim putem. Na vrhuncu karijere se povukao, a nekoliko godina posle dueta sa Draganom Mirković, nastupio je na njenom koncertu u beogradskoj Areni.

Pozitivne reakcije na njihov duet koji se godinama slušao dovele su do toga da ponovo "ukrste glasove". Tada su mnogi pomislili da će se Daniel vratiti na estradu, ali to nije bio slučaj. 

Instagram screenshot/ iamdanieldjokic
Daniel Đokić i Dragana Mirković

Pevač danas živi u Nemačkoj, u domaćim medijima se uopšte ne oglašava, a da li ćemo imati prilike da ga opet čujemo, ostaje nepoznato. Kada je njegov izgled u pitanju i to kako danas izgleda, činjenica je da se Daniel nije preterano promenio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike