Dragana Mirković se baškari u Trampovom hotelu gde je noćenje 650 evra! Svi detalji luksuznog putovanja na turneji (FOTO)

15.02.2023

07:30

0

Za pevačicu je obezbeđeno samo najbolje, na šta je i navikla

Dragana Mirković se baškari u Trampovom hotelu gde je noćenje 650 evra! Svi detalji luksuznog putovanja na turneji (FOTO)
Dragana Mirković - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dragana Mirković se trenutno nalazi na američkoj turneji, a kako ima nekoliko dana odmora do sledećeg nastupa, ona se provodi i baškari u hotelu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u Čikagu!

U pitanju je impresivno zdanje "Trump International Hotel and Tower", koje je visoko čak 426,7 metara! Kada je završeno, postalo je sedma najviša zgrada na svetu, a hotel poseduje 339 apartmana za goste.

Kako smo istraživali na sajtovima za buking, apartman za dve osobe koji sadrži spavaću i dnevnu sobu, dva kupatila i veličine je 100 kvadrata, po noći se izdaje za 650 evra! 

Dragana, kako saznajemo, ne snosi troškove boravka u hotelu koji je u vlasništvu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, već su to njoj platili organizatori turneje, koji su se pobrinuli da pevačica uživa u svim blagodetima. 

Tako ju je dočekao i šampanjac sa imenom "Tramp" u apartmanu, a hotel se može pohvaliti jednim od najboljih spa centara u svetu, što će njoj dobro doći da se relaksira pred predstojeće nastupe. 

Takođe, pevačica može da uživa u restoranu "Terrace 16" u okviru hotela, koji se hvali svojim bogatim menijem na kojem se može naći sve što zamislite. Zanimljivo je i da iz restorana nagoveste da možete pozvati i pitati kakav je prikladan način oblačenja da biste mogli da odete kod njih na ručak ili večeru. 

Dragana Mirković/Privatna arhiva
Dragana Mirković na američkoj turneji

Pevačica je na ovoj turneji rešila da spoji lepo i korisno, pa je otputovala sa suprugom Tonijem i sinom Markom, a pored nastupa koji su i te kako posećeni, ona uživa u obilasku znamenitosti gradova u kojima se nađe, ali i u druženju sa svetskim zvezdama, poput njenog dobrog prijatelja Žan Klod van Dama, kao i Džil Henesi, zvezde jedne od najpopularnijih serija na svetu "Red i zakon".

Dragana Mirković ima veoma posećene nastupe, a poslednji je održala baš u Čikagu, gde je oborila rekord posete i postavila ozbiljan zadatak svojim kolegama. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike