Kako danas izgleda Milica Majstorović iz "Operacije Trijumf": Povukla se iz javnosti, završila glumu, udala se, a sad se vraća muzici (FOTO)

22.11.2022

19:39

2

Mlada pevačica je u muzičkom takmičenju privukla veliku pažnju, a javnost je pratila njen buran život i godinama kasnije

Kako danas izgleda Milica Majstorović iz "Operacije Trijumf": Povukla se iz javnosti, završila glumu, udala se, a sad se vraća muzici (FOTO)
Milica Majstorović - Copyright Printscreen/B92

Muzičko takmičenje "Operacija Trijumf" emitovalo se u televizijskoj sezoni 2008/2009, a tada su učesnici istog bili veoma popularni. Jedna od onih koja se izdvojila bila je Milica Majstorović iz Kragujevca, kojoj su predviđali blistavu budućnost.

Milica je, posle takmičenja, snimila pesmu "Savršeni par" koja je bila veliki hit, a njen privatan život punio je stupce domaćih novina. Pisalo se kako je navodno pokušala da izvrši samoubistvo predoziranjem lekova, ali je to ona demantovala i navela da je samo popila previše alkohola i da su je roditelji našli na podu njihovog kupatila, te odveli u bolnicu. 

Printscreen/B92
Milica Majstorović

Takođe, navodilo se da joj je kosa opadala zbog velikog stresa sa kojim se tada svakodnevno susretala.

Pisalo se dosta i o njenom privatnom životu, pa se navodilo da je bila u vezi sa Skaj Viklerom i sportistom Ivanom Lenđerom, ali da su se obe romanse završile neslavno.

Kako danas živi

Milica živi potpuno drugačijim životom Udata je za Đorđa Lazovića, završila je glumu i posvećena je poslu. Osim u serijama "Žene sa Dedinja" i "Folk", ona je privukla veliku pažnju ulogom Jefimije, ćerke Stefana Nemanje u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine".

Muziku nije zapostavila. Nastupala je na EXIT festivalu, snimila kavere za poznate pesme, a nedavno je na svom nalogu na Instagramu najavila da posle mnogo vremena snima duet, te da je nestrpljiva da ga podeli sa publikom.

Zanimljivo je da se Milica nije mnogo ni promenila. Ima 33 godine, ali i dalje mnogima izgleda isto kao te 2008. godine kada se pojavila u popularnom takmičenju.

Za razliku od Milice, pobednica prvog "Idola" u Srbiji Cveta Majtanović se potpuno povukla iz javnosti i ne bavi se pevanjem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike