Potresna ispovest Milene Ćeranić! Posle svega, spala sam na 43 kilograma: Kosti su mi napravile modrice!

12.04.2022

13:25

0

Stresan period je i te kako ostavio traga, a za pomoć je morala da se obrati i psihologu

Potresna ispovest Milene Ćeranić! Posle svega, spala sam na 43 kilograma: Kosti su mi napravile modrice!
ceranic_11082011_021 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Milena Ćeranić proslavila se 2008. godine u „Zvezdama Granda". Međutim, umesto da bude za mikrofonom, boravila je na „Farmi", gde je, između ostalog, naočigled svih, prošla sito i rešeto s tadašnjim momkom Nemanjom Stevanovićem, te s njegovom bivšom devojkom, balerinom Draganom Milošević. 

Po izlasku iz kuće u naselju Lisović, pevački par je stavio tačku na ljubav. Sa druge strane, stresan period i te kako je ostavio traga na Mileni. 

 

 

„Zvezde Granda"

- Ljudi su, nažalost, zaboravili te „Zvezde Granda" u kojima sam ja posle drugog pojavljivanja imala svaki vikend zakazan. Mislim da je jednom prilikom rekao Saša Popović - a ja se izvinjavam unapred ako to nije istina - da nije znao šta će sa nama, pa smo morali da uđemo - prisetila se Milena svog odlaska u „farmere".

- Svi oni moraju da nađu opravdanje za neku svoju glupost, ali oni vrlo dobro znaju da sam ja imala u četvrtak, petak, subotu i nedelju zakazane nastupe. Tako da ja znam da su oni znali šta da rade sa mnom, ali su mislili da sam ja možda čak i malo zla, zato što sam tako drska i držala sam do sebe, pa će to doneti veliku gledanost, međutim, ja sam samo branila sebe i ništa ružno nisam radila - tvrdi ona. 

Pevačica dugo nije mogla da priča o tom periodu, posle kog je naglo smršala. 

- Ostavio je ozbiljne posledice na mene (taj period), znaš. Bude ti krivo što su te pogrešno videli... Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama. Ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? - pitala se zatim, pa priznala kako se za pomoć obratila i stručnom licu.  

 

 

- Radila sam dosta sa psihologom na tome, i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga - naglasila je jednom prilikom Ćeranićeva. 

Kući se iz Lisovića vratila sa 43 kilograma. Bila je anoreksična i imala modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile, prenose mediji. Za gubitak kilograma su osim stresa zaslužni i teški poslovi koje je prihvatala da radi kao „farmerka", kako bi izbegla provođenje vremena sa drugim učesnicima. Međutim, na ekranu to nije delovalo tako.

„Žao mi je što tamo nikog nisam pretukla!"

- Prvo, držala sam do sebe kao žena, do svoje porodice, nije bilo intimnih odnosa, ja sam preponosna na sebe i žao mi je samo što nisam nekog pretukla tamo. Zaista mi je jako žao, zato što su mnogi zaslužili ozbiljne batine, ali u trenutku kada smo tamo. Jer se ne snađeš, nekad se stvarno ne snađeš, ja sam imala tada prvi direktan kontakt sa nekim zlim ljudima. Nisam imala to u svom okruženju (pre), ne znam šta je to. Pritom su tako lupetarali, „Milena ne radi ništa" i zaista je na TV-u tako izgledalo zato što je uvek bilo interesantno gledati mene kako se svađam i govorili su da ništa ne radim.

 

 

Ona tvrdi da je bilo - upravo suprotno. 

- Ja sam radila kao kobilica malena, sve što je trebalo da se radi: „Evo, ja ću", samo zarad mira u kući, samo da se ne svađaju, jer meni je bilo svađa do ovde... Koliko god smešno i apsurdno zvučalo, ja nisam svađalica i ne volim da se svađam, to me jako potresa. Ali umem, vrlo - zaključila je, prenosi „Mondo".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike