Kuća „farmera" u Lisovićima neprepoznatljiva! Zjapi prazna, mesto koje se treslo od svađa gotovo da i ne postoji (FOTO)

07.02.2022

19:45

2

Ekipa 24sedam posetila je mesto koje je svojevremeno važilo za stecište poznatih koji su bili spremni da se oprobaju u uslovima koji nimalo ne liče na njihovu svakodnevicu

Kuća „farmera" u Lisovićima neprepoznatljiva! Zjapi prazna, mesto koje se treslo od svađa gotovo da i ne postoji (FOTO)
lisovic - Copyright Printscreen Youtube/udarnevestibalkana

Kuća na poznatom imanju u Lisoviću dan-danas stoji, ali u mnogo drugačijem stanju nego što je javnost pamti. Imanje na kom se nekada snimala „Farma", po svemu sudeći, niko ne obilazi. Sve je u ruševinama, prozori su popucali, kao i fasada i svuda je puno prašine i paučine.

Svojevremeno, inače, bilo je zamišljeno da se tamo (u okviru rijalitija) okuplja na desetine poznatih ličnosti, koje će bez struje, električnih uređaja, živeti 100 dana i pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom kamera. Vodu bi uzimali iz 100 metara dubokog bunara, na raspolaganju su imali poljski WC, a spavali bi na drvenim krevetima od kojih je sad ostao tek poneki okvir.

Printscreen Youtube/ Gorana Sudzum
"Farma", kada se tek izgradila

Ekipa 24sedam posetila je imanje i videla - da ničega u kući više skoro da i nema. Prostorija u kojoj su se neka od najvećih imena sa estrade žestoko raspravljala samo liči na onu u koju je publika imala priliku da zaviri i valjano se zadrži zbog svih dogodovština koje bi se još odvijale.

Imanje u Lisoviću 24sedam/Goran Sivački
 

U ovoj kući nekada su živeli mnogi pevači, tadašnji takmičari „Zvezda Granda" u fokusu, modeli, televizijski voditelji, glumci, reperi, političari, pa i novinari, a danas to deluje potpuno nezamislivo.

Šou se prikazivao od 2009. do 2016. godine, a među dobro upamćenim imenima koja su prodefilovala imanjem svakako su Bebi Dol, Miloš Bojanić, Vesna Zmijanac, Katarina Živković, Zorica Brunclik, Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, Filip Mitrović, Gagi Đogani, Mina Kostić...

Kuća u Lisoviću 24sedam/Goran Sivački
 
Imanje u Lisoviću 24sedam/Goran Sivački
 

Farma koja je i danas tu, prvobitno je bila izgrađena na dva hektara zemlje sa pomoćnim objektima (svinjac, štala, bašta, radionica, tor, kokošinjac...) Poznata lica su se u danas napuštenom Lisoviću borila za nagradu i od čak 50.000 evra, sami se brinući o životinjama, uzgajajući, te pripremajući hranu za sebe.

Na samom ulazu sada „vlada", reklo bi se, mračna filmska scena. Ispod znaka za izraz dobrodošlice sve je u ruševinama, a stara fotelja tek uliva strah.

Ispred kuće „Farme" 24sedam/Goran Sivački
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike