Doživela sam ozbiljan stres! Milena Ćeranić imala lančani udes pred zakazanu tezgu

03.10.2022

07:28

0

Nesanica, pehovi i tenzija su neizostavni kada su u pitanju muzičari

Doživela sam ozbiljan stres! Milena Ćeranić imala lančani udes pred zakazanu tezgu
Milena Ćeranić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevači neretko ističu koliko je njihov život stresan i da nije sve glamur i sjaj, kako to zapravo i izgleda. Milena Ćeranić kaže, da kao i sve njene kolege ima pehove, malo spava i da je gotovo uvek neverovatna tenzija, da li će stići na dogovoren nastup

Jednom joj se čak dogodilo da je grom udario u pistu, a dok je ona čekala avion, a drugi put je učestovala u lančanom udesu.

- Nisam spavalica, gubim vreme dok spavam. Tih nekih 5, 6 sati odspavam i to mi je neki limit. Nekad spavam i manje - započela je Milena, pa otkrila detalje lančanog udesa u kom je i sama učestovala:

Antonio Ahel/ATAImages
Milena Ćeranić

- Imala sam u utorak ozbiljan stres. Kad sam imala zakazan rođendan u Podgorici i imala sam lančani udes, rekla sam da me upišu i da moram da stignem na rođendan. Imala sam 20 minuta da se spremim. Morala sam tačno u 20h da dočekam slavljenicu. Desilo mi se da je došao avion na pistu, udario je grom i nas su vratili. Ozbiljan sam stres doživela, došlo mi je da odem peške - rekla je Milena i dodala da nije od onih da kasni: 

- Ja na svoj posao nikad ne kasnim, jedino da se dogodi viša sila, da ne daj bože poginem ili umrem. Imam običaj da zakasnim, ali na posao nikad. Desilo mi se jednom da nisam stigla na svirku, jer smo čekali pet sati na granici.

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Ćeranić

 

Na poslovnom planu je i te kako ispunjena i uspešna, a pevačica otkriva kakva je situacija kada je ljubav u pitanju.

- Ja sam uvek zaljubljena. Trudim se da u svakom trenutku života nađem nešto što će me usrećiti. Mislim da treba ozbiljnu torturu da prođeš u životu i da shvatiš koje su to sitnice koje te čine srećnim. Pokretač mi je ljubav, prema prijateljima, prema porodici - rekla je Ćeranićeva u emisiji „Premijera - Vikend specijal“. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike