Prekinut nastup Snežane Babić Sneki u Sarajevu: Zapevala pesmu „Vidovdan“, a onda je nastao haos

08.03.2023

14:39

2

Ovakva neprijatnost se pevačici nikada nije dogodila

Prekinut nastup Snežane Babić Sneki u Sarajevu: Zapevala pesmu „Vidovdan“, a onda je nastao haos
Snežana Babić Sneki - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Babić, poznatija pod umetničkim imenom Sneki, tokom proteklog vikenda je  nastupala u Sarajevu, kada je imala veliku neprijatnost, i to zbog jedne numere koju je otpevala.

Da situacija nimalo nije naivna govori i to da je obezbeđenje moralo da reaguje. Naime, kako Grand saznaje, Sneki je doživela veliku neprijatnost zbog pesme „Vidovdan“, kada je jedan muškarac iz publike ovaj hit shvatio kao provokaciju, te je počeo da pravi haos i da divlja.

ATAImages/M. M.
Snežana Babić Sneki

- Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala „Vidovdan“. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje - priča izvor i dodaje, da je obezbeđenje moralo da reaguje. 

- Nastup je bio prekinut, a nakon frke čovek koji je pravio haos je izbačen iz lokala. Srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku sigurno o tome nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca, koji ovu numeru mogu da shvate kao provokaciju.

M. M./ATAImages
Snežana Babić Sneki

Sneki, inače, nikada u karijeri nije imala skandal, a svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali  je nedavno otkrila i da je ponovo zaljubljena

Podsetimo, srpskim pevačima Ani Bekuti, Draganu Kojiću Kebi, Zorani Mićanović i Dušku Kulišu je otkazan nastup u Puli, pod obrazloženjem gradonačelnika Filipa Zoričića da „ne želi srpsko smeće u svom gradu", a sada se razmatra opcija da ovaj koncert bude održan u drugim gradovima Hrvatske

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike