Marko Bulat o opasnoj situaciji sa nastupa! Dva čoveka ispod stola repetiraju pištolje: Ne zna se da li je plaćeni ubica

09.02.2023

11:02

0

Pevač kaže da je neretko i strepeo ko će doći na njegov nastup

Marko Bulat o opasnoj situaciji sa nastupa! Dva čoveka ispod stola repetiraju pištolje: Ne zna se da li je plaćeni ubica
Marko Bulat - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Marko Bulat je devedesetih godina bio jedan od najtraženijih pevača. Kako kaže, bilo je to opasno vreme, svi naoružani do zuba, te je svaki trenutak strepeo ko će doći na njegov nastup i šta će uraditi. 

Bulat je u to vreme često nastupao na splavu Lukas kada je bio očevidac vrlo neprijatne situacije. 

- Ti kada si u ratnom okruženju to je sve normalno. Kad ti neko javlja na kojoj pumpi imaš gorivo, gde ima ulja, gde ima mleka. Restrikcije struje, sve po redu - prisetio se pevač i dodao da je njegovo iskustvo takvo da niko nije bio u opasnosti, osim ako svojim ponašanjem nije izazivao:

Printscreen RTV Pink
Marko Bulat

- Ako ja kao pevač izazovem svojim ponašanjem nešto gledajući nečiju, devojku, ili ne otpevam pesmu, a uzmem bakšiš normalno je da će to izazvati neke reakcije.

Pevač je ispričao situaciju kada je tokom njegovog nastupa jedan gost mogao da strada potpuno nedužan. 

- Pevam na Lukasu i neki momak ulazi i drži mantil preko ruke. Ja tada vidim dva čoveka koji ispod stola repetiraju pištolje. On ne zna da mu je ugožen život, a ova dvojca ne znaju da li je ispod njegovog mantila kratež, škorpion ili nešto drugo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Bulat

- Na kraju se ispostavilo da je to jedan obični blentavi čovek koji je došao u svoje društvo, skinuo mantil sa ruke i seo. Ovi su vratili pištolje na svoje mesto. Eto kakvo je to vreme bilo. Ne znaš ko ulazi na splav. Da li je plaćeni ubica, da li je neko došao da nekoga gurne, nikad se ne zna. Ljudi slušaju muziku, ali posmatraju sve i ja pored njih sve posmatram - ispričao je Bulat u emisiji Puls Srbije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike