Velika ljubav Slobode Mićalović je pre Vojina bio muž Milene Vasić: Glumicama su se putevi sada ponovo ukrstili!

20.02.2023

10:52

1

Zabavljali su se davnih dana, na početku svog profesionalnog puta

Velika ljubav Slobode Mićalović je pre Vojina bio muž Milene Vasić: Glumicama su se putevi sada ponovo ukrstili!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Glumice Sloboda Mićalović i Milena Vasić su sa koleginicom Ivom Manojlović otputovale u Portugal, gde su na sceni Nacionalnog teatra "Sao Žoao" odigrale predstavu "Vatre".

 - Budi lepa, potrudi se da izgledaš srećno, spremi kuću, spremi decu, nemoj se žaliti, neka bude tišina, neka večera bude spremna, nemoj mu prebacivati, pusti ga da govori prvi - napisala je Milena uz fotografiju sa Slobodom i Karmom Portačeli, rediteljkom predstave.

 

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da glumice osim talenta, imaju zajedničko nešto više. Naime, velika ljubav Slobode Mićalović pre sadašnjeg supruga Vojina Ćetkovića, bio je reditelj Jug Radivojević, koji je danas srećno oženjen upravo Vasićevom.

Sloboda Mićalović Tanjug/Dragan Kujundžić
Sloboda Mićalović

Nešto više o romansi sa Mićalovićevom, sa kojom je ostao u odličnim odnosima, sadašnji upravnik Beogradskog dramskog pozorišta ranije je govorio:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - rekao je Radivojević svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike